Allereerst de beste wensen voor 2022! Ik hoop dat dit jaar je veel geluk, gezondheid en energie zal brengen. Nu is het moment om stil te staan bij wat je achter je wilt laten en wat je mee wilt nemen. Het is belangrijk goed te voelen, wat jou energie geeft en te stoppen met wat je energie kost.

De afgelopen twee jaren hebben veel van ons gevraagd. Bij velen is de rek en de veerkracht er inmiddels echt uit. We willen rust en opladen, maar de trein die lijkt maar door te denderen. Hoe kunnen we die trein laten stoppen? Hoe kunnen we zeggen, ik ga NU aan mezelf denken? Daar gaat deze nieuwsbrief over. Ik ga je helpen om het jaar te doen zoals jij wilt en daar de regie over te nemen. Met onder andere waarom je moet stoppen met goede voornemens, tips om je je hart te openen, boekentips en krijg je een oefening die mijn leven heeft veranderd. Verder deel ik een gratis webinar over kiezen voor jezelf en kan je een gratis energiescan doen.

Ikzelf heb een fijne periode gehad. Ik was enorm toe aan vakantie. Ik ben 2 weken vrij geweest. Ik heb leuke dingen gedaan, mega veel spelletjes en leuke dingen met het gezin. En afgelopen week zijn we fijn een week weggeweest aan de kust. We hebben genoten, lekker gegeten, spelletjes gedaan, sauna, veel gelezen en energie opgeladen aan de zee.

Ik wil dit jaar verder gaan in de lagen waarin we vorig jaar in gewerkt hebben. Prachtige lagen van niet meer aanpassen, vanuit je gevoel leven en dingen veranderen. Mezelf niet meer inhouden, het doen hoe ik het wil en op basis van wat ik voel en wat er dan gebeurt, is zo fijn.

In deze nieuwsbrief delen we daarvoor een tool die mijn leven heeft veranderd. En weet je wat daarvoor het geheim is: dingen doen vanuit jouw waarden en hier jouw energieplan op maken. Je leest het allemaal in deze nieuwsbrief om jouw 2022 om te toveren tot jouw jaar! Je bent het waard.

Lees hier de gehele nieuwsbrief.

Liefs,
Danny

X
X