Bedrijven

In de trainingen voor bedrijven staat de energie van teams en de mensen die in teams werken centraal.

 • Wat zijn de dingen die spelen in de teams?

 • Wat gaat er goed en wat kan worden verbeterd?

 • Hoe kan iemand meer energie hebben?

Energie in teams is van groot belang. De team energie wordt bepaald door de energie die de teamleden hebben in hun werk. De mate waarin iemand goed kan omgaan met alle werkdruk, e-mails en alle actiepunten, goed met lastige situaties kan omgaan, goed voor zichzelf zorgt door goed te eten, te slapen en  te sporten en tenslotte lekker in zijn baan zit en het naar zijn zin heeft, is daarbij van groot belang.

In deze training zal worden gekeken naar de energie van de mensen in de teams. Dit wordt gedaan aan de hand van de Energie Enquête (NRG). De basis voor de trainingen zijn de 4 dimensies van energie; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Bij elke dimensie worden praktische tips gegeven, die direct toe te passen zijn in het werk.

 1. Allereerst gaat de mentale dimensie over hoe iedereen met alle dagelijkse e-mail, druk van social media, stress van werk en alle actiepunten omgaat.
 2. Daarnaast gaat emotioneel over hoe je om kunt gaan met lastige situaties en hoe iedereen daarin wel of niet communiceert en dingen deelt. Hoe ga je om met een lastige e-mail, een lastig gesprek met een klant of collega?
 3. De fysieke dimensie gaat over je lichaam en hoe iedereen voor zichzelf zorgt door voldoende te sporten, te slapen en eten en drinken. Veel mensen slapen slecht of ontbijten niet. Hoe kan je dit veranderen?
 4. Tenslotte wordt ingegaan of iemand zijn tijd indeelt in lijn met de individuele prioriteiten als gezin, tijd voor zichzelf en werk. Deze dimensie gaat over de juiste balans met de individuele prioriteiten en of iemand bijvoorbeeld meer tijd zou willen besteden aan aan zijn gezin en kinderen.

Wat levert de training mijn teamleden op?

 • Inzichten krijgen hoe je meer balans kunt hebben om te e-mail druk, werkdruk en je tijd beter te managen
 • Een aantal tactieken leren hoe je om kunt gaan met lastige situaties in je werk
 • Inzicht hebben in hoe je op een praktische manier energie dips gedurende de dag kunt voorkomen
 • Een energie boost hebben. Iedereen vindt dit door het hoge praktische gehalte en kennis van de trainer een super leuke training!
 • Inzicht hebben hoe je meer tijd kunt besteden aan de prioriteiten die voor jou belangrijk zijn zoals privé, sporten, familie en vrienden

80% van de deelnemers past de inzichten direct toe in het dagelijkse werk. Daardoor ervaren ze meer energie en meer rust.

Danny van der Linden vertelt over de training

Ik geloof er heel erg in dat mensen hetzelfde zijn in hun privé als in hun werk. Dit betekent dan ook dat mensen alles wat ze thuis meemaken meenemen naar hun werk en andersom. Immers als je thuis een vervelende periode door gaat, slecht slaapt of teveel druk ervaart, zal dat zijn invloed hebben op het werk. Andersom geldt het dat als je het niet naar je zin hebt op je werk, dit zijn weerslag zal hebben op jouw energie thuis. Kortom, het is van belang goed voor jezelf en jouw energie te zorgen.

Nahid Bousslaham, Field Manager Sales Hamilton Bright

De training van Danny is voor een brede doelgroep geschikt. Danny heeft de training Persoonlijke energie aan het team gegeven met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Alle deelnemers hebben praktische tips gekregen die ze in kunnen zetten in hun huidige werk en daarnaast ook in hun zoektocht richting een vervolgbaan. De natuurlijke en persoonlijke manier van trainen in combinatie met de pakkende inhoud, maakt dit een training die activeert om stappen vooruit te maken richting de toekomst.

Bedrijven die deze trainingen volgen

Red_Bull
SelectVoyages_logo_black
logo_food_inspiration
hamilton-bright
X