Bedrijven

In de trainingen voor bedrijven staat de vitaliteit en energie van teams en de samenwerking tussen mensen die in teams werken centraal en hoe deze door een praktische training kan worden vergroot. In deze trainingen krijgen teamleden meer energie en grip op hun werkzaamheden en tools en handvatten aangereikt hoe om anders om te gaan met werkdruk en stress. Het gaat over preventie van energieverlies, verzuimreductie en meer bewust worden van hun eigen vitaliteit. Het uiteindelijke doel is het creëren van een cultuur van openheid en dingen uitspreken, verbetering van de 1 op 1- en teamsamenwerking, daling van ziekteverzuim en tegelijkertijd realisatie van de doelstellingen.

 • Is ziekteverzuim aan de hoge kant en wil je dit als manager of hr business partner veranderen?
 • Wat zijn de dingen die spelen in de teams?
 • Zijn er thema’s als vitaliteit en onveiligheid in de teams?
 • Wat gaat er goed en wat kan worden verbeterd?
 • Hoe kan iemand meer energie hebben?

Energie in teams is van groot belang. De teamenergie wordt bepaald door de energie die de teamleden hebben in hun werk. De mate waarin iemand goed kan omgaan met alle werkdruk, e-mails en alle actiepunten, goed met lastige situaties kan omgaan, goed voor zichzelf zorgt door goed te eten, te slapen en te sporten en tenslotte lekker in zijn baan zit en het naar zijn zin heeft, is daarbij van groot belang.

In deze training zal worden gekeken naar de energie van de mensen in de teams. De basis voor de trainingen zijn de 4 dimensies van energie; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Bij elke dimensie worden praktische tips gegeven, die direct toepasbaar zijn in het werk.

 • De mentale dimensie gaat over hoe iedereen met alle dagelijkse e-mail, druk van social media, stress van werk en alle actiepunten omgaat.
 • De emotionele dimensie over hoe je om kunt gaan met lastige situaties en hoe iedereen daarin wel of niet communiceert en dingen deelt. Hoe ga je om met een lastige e-mail, een lastig gesprek met een klant of collega? Is er een open sfeer op de werkvloer?
 • De fysieke dimensie gaat over je lichaam en hoe iedereen voor zichzelf zorgt door voldoende te sporten, te slapen en eten en drinken. Veel mensen slapen slecht of ontbijten niet. Hoe kan je dit veranderen? Je krijgt inzicht in jouw energiecurve en hoe jouw energieverloop is gedurende de dag en hoe jij hier je werk het beste op kunt afstemmen om optimaal te functioneren.
 • Tenslotte wordt er ingegaan op spirit/ prioriteit: deze dimensie gaat over privé-werk balans en en de juiste verhouding tussen zijn tijd in lijn met de individuele prioriteiten als gezin, tijd voor zichzelf en werk. Deze dimensie gaat over de juiste balans met de individuele prioriteiten en of iemand bijvoorbeeld meer tijd zou willen besteden aan zijn gezin en kinderen. Wat zijn je persoonlijke drijfveren en wat heb je nodig?

In de trainingen voor bedrijven staat de energie van teams en de mensen die in teams werken centraal.

 • Wat zijn de dingen die spelen in de teams?
 • Wat gaat er goed en wat kan worden verbeterd?
 • Hoe kan iemand meer energie hebben?

Wat levert de training mijn teamleden op?

 • Inzichten hoe je meer balans kunt hebben en om kunt gaan met e-mail druk, werkdruk en je tijd beter te managen
 • Tools en handvatten hoe je om kunt gaan met lastige situaties in je werk en wat je hierbij nodig hebt
 • Inzicht in hoe je op een praktische manier energie dips gedurende de dag kunt voorkomen
 • Een concrete tool hoe je wekelijks je privé/werk balans kunt managen
 • Inzicht hebben hoe je meer tijd kunt besteden aan de prioriteiten die voor jou belangrijk zijn zoals privé, sporten, familie en vrienden
 • Een energie boost hebben. Iedereen vindt dit door het hoge praktische gehalte en kennis van de trainer een super leuke training die veel energie geeft om dingen echt te veranderen.

 

Daarnaast biedt Danny ook training aan op maat.

Staat de energie van jouw team onder druk? Kan de samenwerking worden verbeterd en kan het team meer open worden? Is het team niet helemaal veilig? Of is de sfeer in het team niet helemaal open en ervaren mensen onderlinge spanningen? Is de relatie tussen medewerkers en leidinggevende nog niet zoals je het zou willen en kunnen jullie hier begeleiding in gebruiken? Of vinden mensen het lastig te communiceren met klanten? Door zijn ervaring bij grote bedrijven, de open houding van Danny en de juiste oefeningen vinden we antwoorden op de vraagstukken die spelen in het team.

In overleg stemmen we samen af wat je team nodig heeft en geven we een dagen rondom een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Vitaliteit en Energie, Vitaliteit en Energie en teambuilding, Verzuimpreventie voor leidinggevenden, vitaliteitslezing met als thema rust en balans, communicatie in het team of onderhandeltraining.

Vaak worden trainingen ook gecombineerd met individuele coaching gesprekken om, aan de hand van de vraagstukken die in de training naar voren komen, dieper in te gaan hoe mensen dit individueel in de dagelijkse praktijk kunnen veranderen.

IMPRESSIE

testimonials

Thema’s die vaak in de voorbereiding aan bod komen zijn werkdruk, werkstress, vitaliteit, slaap, efficient werken en prive-werk balans. Hoe deal je met de dagelijkse druk en werkzaamheden. Meer dan 90% van de HR professionals vindt dit een goede training met inzichten, een vergrote openheid in het team en tools om meer vitaliteit in hun organisatie te krijgen.

X
X