Coach persoonlijke ontwikkeling

Coach persoonlijke ontwikkeling inschakelen, zodat je tot jezelf kunt komen en kunt groeien als persoon? Landen in je Lijf helpt jou bewust te worden van hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties, jouw groei, je lichaam en de vraag ‘wie ben ik?’. Het doel van de coaching is om er achter te komen waarom je dingen lastig vindt, waarom bepaalde zaken je meer energie kosten of waarom je weinig energie hebt.

Wil jij graag hulp van een persoonlijke ontwikkeling coach of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wanneer we een coaching gesprek kunnen plannen. Bij ons kan je ook een retraite- of coaching weekend boeken, waar je de tijd krijgt om tot jezelf te komen en jezelf écht te leren kennen.

 

Coach persoonlijke ontwikkeling: wat kan je verwachten?

  • We gaan op zoek naar de echte reden van jouw vraagstukken
  • Inspelen op gevoel
  • Word bewust van het onbewuste
  • Therapeutisch verleden
  • Tijdens coaching krijg je tools en handvatten

Hoe gaat coaching in zijn werk?

Een coach persoonlijke ontwikkeling van Landen in je Lijf gaat op zoek naar de echte reden van jouw vraag, fysieke klachten of proces. Vaak zijn de thema’s tijdens coaching werk, relaties, een burn-out, lage rugklachten, uitdagingen of andere dingen die je lastig vindt of waar je last van hebt. Veel deelnemers willen weten wat ze echt willen doen en willen meer richting in hun keuze voor werk.

Ook willen ze handvatten en leren zich uit te spreken, maar ook tools en oefeningen om grenzen aan te geven, om zo meer gevoel leren volgen. We kijken samen naar de echte reden achter jouw klachten, zodat je verder kan. Als je de echte reden achterhaalt kan je deze namelijk ‘voelen’ en kan je het probleem daadwerkelijk gaan aanpakken en oplossen. De aanpak van Danny is zeer praktisch. In de afspraken word je je bewust van je gedrag en wat je eventueel anders zou kunnen doen. In een eerste afspraak zal je meteen adviezen en ‘huiswerk’ opdrachten krijgen, die je direct kunt toepassen zodat je echt dingen kunt gaan veranderen.

Danny - coach persoonlijke ontwikkeling
Okay - coach persoonlijke ontwikkeling

Handvatten voor verandering

Tijdens de coaching is het belangrijk dat je openstaat voor verandering. De mensen die bij ons komen zijn toe aan verandering in hun leven en willen daarmee aan de slag. Onze deelnemers hebben vaak het gevoel dat ze op een bepaald punt in hun leven vastlopen. Ze weten bijvoorbeeld niet echt wat ze willen in hun leven, willen meer richting in hun keuze voor werk en de toekomst en willen daarvoor de handvatten.

Ook zijn er deelnemers die op persoonlijk vlak vastlopen, bijvoorbeeld omdat ze zich niet uit durven te spreken of niet weten hoe ze grenzen aan moeten geven. Daar kan een coach voor persoonlijke ontwikkeling je goed bij helpen. Wanneer deze klachten herkenbaar zijn voor jou, kan je een afspraak maken om te kijken hoe een persoonlijke ontwikkelingscoach je bevalt.

Ervaren coach Danny van der Linden

Danny van der Linden is onze persoonlijke ontwikkelings coach. Danny is al ruim 10 jaar bezig met bewustwording en energie en heeft hier inmiddels veel ervaring mee. Hij raakte gepassioneerd door het gedrag van mensen en wilde iets met deze passie doen. Daarom startte hij met diverse opleidingen die zich verdiepen in energie en hoe mensen, door zich bewust te zijn van dingen, zaken kunnen veranderen.

Hij wil met coaching graag mensen helpen die het gevoel hebben vast te lopen. Het helpen van mensen en de echte reden van vragen en klachten achterhalen is wat Danny drijft. Landen in je Lijf helpt je met coaching positieve verandering in je leven te brengen en je te leren hoe en waar jij je energie het beste kan gebruiken.

IMPRESSIE

TESTIMONIALS

Maak een afspraak met een coach en kom tot jezelf

Wil je een afspraak maken met een coach persoonlijke ontwikkeling omdat je behoefte hebt aan verandering in je leven? Of wil je meer informatie over de coaching? Neem dan contact op met Landen in je Lijf. Aan de hand van 1-op-1 gesprekken gaan we samen op zoek naar de reden achter jouw vraag of klacht(en). Wanneer we deze reden hebben ontdekt, kan je stappen zetten om je problemen aan te pakken en op te lossen.

Wil je iets anders dan 1-op-1 coaching gesprekken? We geven ook trainingen en workshops. Daarnaast kan je een weekend boeken waarin je aan de hand van workshops tot de kern komt van thema’s die jij wilt veranderen.

Wil je een workshop volgen?

Wil je coachings voor jouw team?

X
X