juni, 2023

12jun(jun 12)14:0014(jun 14)16:00Meerdaagse Landen in je LijfDe Schouw

Workshop details

Wil je op adem komen en genieten van natuur, wellness en workshops? Boek dan een verblijf op het beschutte landgoed van retraite – wellness centrum de Schouw, waar je kunt genieten van de vegetarische biologische keuken, de wellness-ruimte met o.a. sauna’s hottub en ontspanningsruimte én van de rust en ruimte op het beschutte Landgoed. Deze verdiepende week organiseren we samen met FIT BODY & MIND, een specialist in bewustzijns trainingen en weekenden. We willen de week voor iedereen toegankelijk houden en dat kan met deze fijne samenwerking. In de Schouw kan je met je eigen tent komen slapen waardoor je de kosten laag kunt houden, maar je kunt ook een kamer kiezen met eigen douche toilet. Klik voor tickets op meer info en aanmelden.

Het thema van de verdiepende week is tot de kern komen en het antwoord vinden op de vraag waar jij mee zit. Wat zou je willen veranderen en wat kost veel energie in je dagelijkse leven? Aan de hand van simpele oefeningen kijken we hoe de energie stroomt, inzicht in de blokkades wat de stap die jij wilt zetten echt belemmeren. Doordat je rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Dit zal leiden tot inzichten rondom de thema’s die je wilt veranderen. Thema’s die aan bod komen zijn: jezelf zijn, grenzen, je gevoel volgen, tijd voor jezelf, rust, nieuwe energie opdoen en goed genoeg voelen of kiezen voor jezelf.

MEER INFORMATIE OVER MEERDAAGSE WORKSHOP, LET OP, JE GAAT NAAR DE WEBSITE VAN  FITBODYMIND WAARMEE WE DEZE PRACHTIGE MEERDAAGSE  ORGANISEREN.

Tijd

12 juni 2023 : 14 00 - 14 juni 2023 : 16 00

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner

MEER INFO+AANMELDEN Let op: je gaat naar de website van Fit Body & Mind

X
X