maart, 2021

26mrt(mrt 26)17:3029(mrt 29)10:00Verruimingsweekend - Ruimte innemenFrandeuxTot dat de inschrijving is gesloten

Meer

Workshop details

We hebben een nieuw weekend! Naast de bestaande structuur met 4 weekenden, hebben we nu een nieuw weekend: het verruimingsweekend. In het verruimingsweekend staat het thema ruimte innemen centraal. De workshop is een verdieping op het verdiepingsweekend (waar het ging over gelukkig zijn) en het veranderingsweekend (echte verandering realiseren). Welke ruimte wil jij innemen en wat belemmert jou om deze ruimte letterlijk en figuurlijk in te nemen. Hoe zou het zijn als jij de ruimte mag innemen in jouw leven? En dan zowel mentaal ruimte in je hoofd, emotioneel in je hart, fysiek in je lijf en spiritueel in je leven. Het gaat over hoe jij ruimte kan innemen op elke dimensie en dat ook echt te gaan doen in de praktijk. De huidige tijdgeest nodigt ons uit om de verandering nu in gang te zetten en niet meer te wachten. En die ruimte mag jij innemen! Neem jij de ruimte in?

Het weekend is voor deelnemers die een verdiepingsweekend of veranderingsweekend hebben gevolgd. MEER INFORMATIE OVER VERANDERINGSWEEKEND WORKSHOPS

Tijd

26 maart 2021 : 17 30 - 29 maart 2021 : 10 00

Locatie

Château Frandeux

Rue des Pèlerins 6, 5580 Frandeux, België

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2x 2 gangen lunch en 2x 2 gangen diner

Bestel je tickets online

Opties

Toevoegen Toegevoegd Verwijderen

Prijs €579.00

Hoeveel tickets heb je nodig? -1 +

Totaal €579.00

0 Ticket Remaining!

Château FrandeuxRue des Pèlerins 6, 5580 Frandeux, BelgiëChâteau Frandeux ligt in de prachtige Belgische Ardennen met een geweldig uitzicht over een groot meer en het dal. Het gastvrije Château heeft een rijke historie en is een fijne locatie door de duurzame inrichting en de warmte van een grote sfeervolle open haard.

X
X