oktober, 2022

21okt(okt 21)17:3023(okt 23)17:00Veranderings WeekendFrandeux

Workshop details

Veranderingsweekend

In dit weekend Landen in je Lijf staat het thema verandering centraal. Deze workshop is een verdieping op het vervolgweekend. Welke verandering wil jij in je leven? Wat belemmert jou om de verandering in gang te zetten? Wat zorgt ervoor dat je dingen vanuit je kern kan doen? Vaak zitten de belemmeringen in thema’s als de neiging dingen alleen te moeten doen, altijd maar overeind moeten blijven, alles maar moeten doen, geen steun ervaren, je eenzaam voelen en geen hulp durven of kunnen vragen. Deze lagen belemmeren om onze behoeftes echt te voelen en het universum je te laten helpen. In dit weekend ontdek je wat jou belemmert om de verandering in gang te zetten en wat ervoor nodig is. We gaan nieuwe oefeningen doen om dingen achter je te laten en jouw stap duidelijk te krijgen.

Aan de hand van nieuwe mooie oefeningen kom je tot de kern van jouw probleem of vraagstuk. Je doorbreekt patronen die je niet meer dienen en zet een stap om jezelf te zijn.

Meer informatie over het veranderingsweekend

Tijd

21 oktober 2022 : 17 30 - 23 oktober 2022 : 17 00

Locatie

Château Frandeux

Rue des Pèlerins 4, 5580 Rochefort, België

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

  • Inclusief lesmateriaal
  • Inclusief 2 overnachtingen
  • Inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner

We verblijven dit weekend in de prachtige gebouwen Ecurie en Boulangerie op het landgoed in Frandeux.

Extra overnachting is bij te boeken zodat je maandag filevrij naar huis kunt rijden. Deze is incl. overnachting, diner op zondag en ontbijt op maandag.

 

 

Bestel je tickets online

Opties

Toevoegen Toegevoegd Verwijderen

Prijs €579.00

Hoeveel tickets heb je nodig? -1 +

Totaal €579.00

X
X