oktober, 2022

21okt(okt 21)17:3023(okt 23)17:00Verdiepings WeekendFrandeuxTot dat de inschrijving is gesloten

Workshop details

Het thema van het weekend is gelukkig zijn. Wat zou je willen veranderen en wat kost veel energie in je dagelijkse leven? Aan de hand van simpele oefeningen kijken we hoe de energie stroomt en wat de plekken in het lichaam zijn waar de energie gestagneerd is. Doordat je rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Dit zal leiden tot inzichten rondom de thema’s die je wilt veranderen.

Wil jij gelukkig zijn en wat belemmert jou om deze ruimte letterlijk en figuurlijk in te nemen? Wat houd jou tegen gelukkig te zijn? Wat zijn jouw bouwstenen van geluk en wat is er nodig om de echte verandering neer te zetten? Hoe zou het zijn als jij de ruimte mag innemen in jouw leven? En dan zowel mentaal ruimte in je hoofd, emotioneel in je hart, fysiek in je lijf en spiritueel in je leven. Het gaat over hoe jij ruimte kan innemen op elke dimensie en dat ook echt te gaan doen in de praktijk.

De huidige tijdgeest nodigt ons uit om de verandering nu in gang te zetten en niet meer te wachten. En die ruimte mag jij innemen! Neem jij de ruimte in om echt te veranden?

Het weekend is voor deelnemers die een weekend of vervolgweekend hebben gevolgd.

MEER INFORMATIE OVER WEEKEND WORKSHOPS

Tijd

21 oktober 2022 : 17 30 - 23 oktober 2022 : 17 00

Locatie

Château Frandeux

Rue des Pèlerins 4, 5580 Rochefort, België

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner

Extra overnachting is bij te boeken zodat je maandag filevrij naar huis kunt rijden. Deze is incl. overnachting, diner op zondag en ontbijt op maandag.

 

 

Bestel je tickets online

Prijs €549.00

Hoeveel tickets heb je nodig? -1 +

Totaal €549.00

X
X