januari, 2023

27jan(jan 27)17:3029(jan 29)17:30Vervolg WeekendFrandeux

Workshop details

Ben je toe aan een verdieping en de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan naar het vervolgweekend. Het thema in dit weekend is loslaten en het vinden van antwoorden op het vraagstuk of thema waarmee jij zit. Wat draag je (on)bewust met je mee wat je achter je mag laten? In het weekend gaan we dieper in op de veranderingen en het proces dat je in het eerste weekend in gang hebt gezet. Je stapt weer in dezelfde energie en doordat je weer rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Je krijgt nieuwe inzichten die jou helpen je valkuilen te doorbreken en nieuwe stappen te zetten in jouw proces

Aan de hand van mooie oefeningen gaan we steeds een laag dieper en mag je ervaren hoe het is om dingen niet meer te dragen. Je voelt ruimte en ervaart meer energie. Samen met een kleine en veilige groep mensen kom je echt tot de kern van je vraagstuk en zet je een mooie stap op de weg naar jouw geluk.

Ben je al een keer eerder een weekend Landen in je Lijf geweest en heb je opnieuw behoefte aan een weekend tijd voor jezelf? Dit weekend sluit mooi aan op het eerste weekend Landen in je Lijf, ook kan je starten met dit weekend.

MEER INFORMATIE OVER WEEKEND WORKSHOPS

Tijd

27 januari 2023 : 17 30 - 29 januari 2023 : 17 30

Locatie

Château Frandeux

Rue des Pèlerins 4, 5580 Rochefort, België

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner

We verblijven in het Chateau op het prachtige Chateau Frandeux.

In Frandeux is het mogelijk om ook de zondag te blijven. Dit is aan te raden zodat je zondag op je gemak kunt uitlopen en na een fijn ontbijt en wandeling maandag filevrij naar huis kunt rijden.

 

 

 

Bestel je tickets online

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor deze workshop

X
X