november, 2023

03nov(nov 3)17:0005(nov 5)16:00Vervolg WeekendGoirle

Workshop details

Ben je toe aan een verdieping en de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan naar het vervolgweekend. Het thema is loslaten en het vinden van antwoorden op het vraagstuk of thema waarmee jij zit. Wat draag je (on)bewust met je mee wat je achter je mag laten? In het weekend gaan we dieper in op de veranderingen en het proces dat je in het eerste weekend in gang hebt gezet. Je stapt weer in dezelfde energie en doordat je weer rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Je krijgt nieuwe inzichten die jou helpen je valkuilen te doorbreken en nieuwe stappen te zetten in jouw proces

Aan de hand van mooie oefeningen gaan we steeds een laagje dieper en mag je ervaren hoe het is om dingen niet meer te dragen. Je voelt ruimte en ervaart meer energie. Samen met een kleine en veilige groep mensen kom je echt tot de kern van je vraagstuk en zet je een mooie stap op de weg naar jouw geluk.

Ben je al een keer eerder een weekend Landen in je Lijf geweest en heb je opnieuw behoefte aan een weekend tijd voor jezelf? Dit weekend sluit mooi aan op het eerste weekend Landen in je Lijf, ook kan je starten met dit weekend.

MEER INFORMATIE OVER VERVOLG WEEKEND

Tijd

3 november 2023 : 17 00 - 5 november 2023 : 16 00

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2 x lunch en 2 x 2 gangen diner

Bestel je tickets online

Prijs €579.00

Hoeveel tickets heb je nodig? -1 +

Totaal €579.00

X
X