juli, 2022

01jul17:3003(jul 3)16:00Vervolg WeekendDe SchouwTot dat de inschrijving is gesloten

Workshop details

Wil je op adem komen en genieten van natuur, wellness en workshops? Boek dan een verblijf op het beschutte landgoed van retraite – wellness centrum de Schouw, waar je kunt genieten van de vegetarische biologische keuken, de wellness-ruimte met o.a. sauna’s hottub en ontspanningsruimte én van de rust en ruimte op het beschutte Landgoed. Dit weekend organiseren we samen met FIT BODY & MIND, een specialist in bewustzijns trainingen en weekenden. We willen het weekend voor iedereen toegankelijk houden en dat kan met deze fijne samenwerking. In de Schouw kan je met je eigen tent komen slapen waardoor je de kosten laag kunt houden, maar je kunt ook een kamer kiezen met eigen douche toilet. Klik voor tickets op meer info en aanmelden.

Ben je toe aan een verdieping en de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan naar het vervolgweekend. Het thema is loslaten en het vinden van antwoorden op het vraagstuk of thema waarmee jij zit. Wat draag je (on)bewust met je mee wat je achter je mag laten? In het weekend gaan we dieper in op de veranderingen en het proces dat je in het eerste weekend in gang hebt gezet. Je grenzen aangeven, kiezen voor jezelf, je goed genoeg voelen, zijn wie je bent zal anders aanvoelen na dit weekend. Je stapt weer in dezelfde energie en doordat je weer rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Je krijgt nieuwe inzichten die jou helpen je valkuilen te doorbreken en nieuwe stappen te zetten in jouw proces

Aan de hand van mooie oefeningen gaan we steeds een laagje dieper en mag je ervaren hoe het is om dingen niet meer te dragen en echt los te laten. Je voelt ruimte en ervaart meer energie. Samen met een veilige groep mensen kom je echt tot de kern van je vraagstuk en zet je een mooie stap op de weg naar jouw geluk.

Ben je al een keer eerder een weekend Landen in je Lijf geweest en heb je opnieuw behoefte aan een weekend tijd voor jezelf? Dit weekend sluit mooi aan op het eerste weekend Landen in je Lijf en je kunt ook starten met dit weekend en erna deelnemen aan het eerste weekend.

MEER INFORMATIE OVER WEEKEND WORKSHOPS

Tijd

1 juli 2022 : 17 30 - 3 juli 2022 : 16 00

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 2 overnachtingen
Inclusief 2x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner

MEER INFO+AANMELDEN Let op: je gaat naar de website van Fit Body & Mind

X
X