Dichtbij jezelf zijn en in je kracht staan

Sta stil bij jezelf, ervaar meer energie en laat controle los
Meld je nu aan

Gratis webinar

zaterdag 3 april 11.00 - 12.30 uur

Dag(en)

:

U(u)r(en)

:

Minu(u)t(en)

:

Seconde(n)

Reserveer deze ruimte – 90 minuten – rust en ontspanning

Leer hoe je je hoofd leeg kunt maken, tot jouw kern kunt komen in je lichaam en echt kunt veranderen! Met krachtige oefeningen leer je dichtbij jezelf zijn. 

In je kracht staan is niet iets wat ver weg is. Het is heel concreet en niets zweverigs. Het gaat erom uit je hoofd te gaan, dingen los te laten en je overgeven aan wat je lichaam je vertelt. Het is heel tastbaar, praktisch en direct toepasbaar in je leven. 

‘Landen in je Lijf bracht me meer bij mezelf. Bij mijn hart, bij mijn gevoel. En dat zou ik voor geen minuut meer willen missen. Het heeft me tools gegeven om intenser in het leven te staan. Het heeft deuren geopend en die zullen niet meer sluiten.’

Siegelinde

‘Het is alsof je samen in een ruimte zit! Danny is een prettige trainer, die met humor en een warme sfeer je veilig dicht bij jezelf laat komen. Je komt bij je gevoel, je hoofd gaat leeg en krijgt inzichten. Dat je je in zo’n korte tijd en online zo goed kunt voelen, wat bijzonder’.

Bianca

Wil jij ook?

  • in verbinding komen met je lijf?
  • jouw krachtplek voelen en tot je kern komen?
  • je energiek en goed voelen?
  • in balans zijn en minder stress ervaren?
  • controle loslaten en juist vertrouwen hebben?
  • eerste inzichten in jouw vraagstuk of thema?

Danny van der Linden is al ruim 15 jaar bezig met bewustwording en energie. Hij heeft diverse opleidingen in België en Nederland gevolgd om zich te verdiepen in zijn hoog sensitiviteit en hoe mensen door bewust te zijn van hun gedrag dingen kunnen veranderen. 

Hij heeft veel kennis opgedaan van de Oosterse geneeskunde en hoe het menselijk lichaam werkt. Hierin heeft het begrijpen wat de echte reden dat mensen bepaalde vragen of klachten hebben, hem enorm geraakt. Door te snappen wat de echte reden is, kan je tot de kern komen van het vraagstuk en het oplossen en veranderen. 

In zijn trainingen combineert hij zijn kennis van Oosterse geneeskunde en business ervaring. Hij gelooft erin dat je hoogsensitiviteit, vanuit je gevoel leven, je gedrag veranderen, je energie veranderen en grenzen aangeven mogelijk is. En daarmee spiritualiteit kunt combineren met het aardse en de dagelijkse praktijk van gezin en werk. 

Praktische informatie

  • De gratis webinar is te bekijken op zaterdag 3 april via WebinarGeek.
  • De webinar begint om 11.00 en zal rond 12.30 afgelopen zijn.
  • Na inschrijving ontvang je van ons verdere informatie.
X
X