Laat jezelf stralen! 

De temperaturen lopen op, de zon laat zich steeds meer zien en de bomen hebben weer veel kleur. Heerlijk! Het is daarom ook tijd dat jijzelf gaat bloeien en om je innerlijke vuur te laten branden! Jij verdient het om lekker in je vel te zitten en je goed te voelen. In deze blog geven wij je een aantal tips hoe jij jezelf kunt laten stralen als de warme lentezon!

1. Doe iedere dag iets waar jij gelukkig van wordt

En nee, dit hoeven niet per sé allemaal grote activiteiten te zijn. Geluk vind je namelijk al in de kleine dingetjes. Geniet ’s avonds van het lezen van een goed boek waar je jezelf eerder de tijd niet voor gunde, maak een lekkere lange- of korte wandeling in de natuur, zet je favoriete liedje op en zing lekker hard mee of kook een lekker gerecht. Het maakt eigenlijk allemaal niet uit wat het is, zolang jij er maar gelukkig van wordt!

2. Maak van je hoofd een warme en gezellige plek.

We zijn verantwoordelijk voor ons eigen geluk, dus het is erg van belang dat jouw hoofd net als de zon een warme en gezellige plek is. Door veel negatieve gedachtes is het erg lastig om je goed te voelen. Begin je dag daarom door jezelf in de spiegel aan te kijken en geef jezelf drie complimentjes. Iedereen mag er zijn, dus ook jij! Door positief en liefdevol te beginnen aan je dag zal je je direct al een stuk beter voelen.

3. Maak jouw wensen werkelijkheid.

Vraag jezelf eens af: wat is iets wat jij al heel lang wilt doen, maar wat je steeds uitstelt? Een nieuwe hobby, een cursus die je graag wilt volgen of een plek die je wilt bezoeken. Ga het doen! Door je te verbinden met wat je echt wilt, gaat jouw innerlijke vuur branden.

4. Leef naar je intenties

Een intentie is iets wat je graag wilt bereiken of een bepaald gevoel wat je wilt ervaren.  Hiermee duw je als het ware je mind in de gewenste richting en zal je je bewustzijn vergroten. Wil jij bijvoorbeeld verbinding met jezelf, jouw waarheid spreken, zelfliefde ervaren of ontspanning? Begin de ochtend met de gewenste intentie en leef hier vandaag naar!

Met welk van deze tips ga jij vandaag beginnen?

X
X