Hoe zou het zijn als je een heerlijk weekend voor jezelf hebt waarin je volledig in de watten wordt gelegd?

We kregen de afgelopen tijd steeds vaker de vraag of het ook mogelijk was om te gast te zijn bij Landen in je Lijf. Het begon met leden van ons eigen team die heerlijk een weekend mee gingen en genoten van de rust, natuur, fijne plek en het heerlijke eten zonder deel te nemen aan de workshop.

Toen kwamen er partners van die meegingen terwijl hun man of vrouw deelnam aan het weekend en nu is het voor iedereen mogelijk om te genieten van een heerlijk weekend Landen in je Lijf als gast in het weekend van 27 t/m 29 januari en van 5 t/m 8 mei aanstaande.

Je mag op deze bijzondere plek in Frandeux genieten van de magie van de natuur, een zwemmeer, stilte, rust, sauna, open haard, heerlijk gezond eten en de fijne energie van het weekend. Je hebt de gehele dag aan jezelf en kan je dagen invullen zoals jij het wenst. Je hebt de vrijheid om te wandelen, zwemmen, de sauna in te gaan of de gezelligheid op te zoeken van anderen gasten en deelnemers als je hier behoefte aan hebt.

Op deze magische plek kom je tot rust en Land je in je Lijf door de fijne energie. Je laad helemaal op door even niets te hoeven en al het moois om je heen.

Heb jij behoefte aan een weekend rust, reflectie en tijd voor jezelf, maar wil je niet meedoen aan de workshop vol persoonlijke ontwikkeling? Of heb je eerder al een weekend Landen gevolgd en wil je weer in de energie stappen zonder de workshop te herhalen? Of wil je partner deelnemen en jij mee als gast of juist samen genieten van deze plek? Dan is Landen in je Lijf Gast echt iets voor jou.

Je krijgt:

  • 3 overnachtingen
  • 3x ontbijt, 3x diner en 2x lunch
  • Onbeperkt koffie, thee en water en heerlijke versnaperingen

En als bonus kan je op zaterdag of zondagochtend meedoen met een open les: een meditatie journey waarin loslaten wat je niet meer dient centraal staat.  Je zult alle ballast op emotioneel, mentaal en fysiek niveau loslaten en helemaal in je eigen kracht komen staan. Deze open les is toegankelijk voor deelnemers van de workshop en gasten.

Wil jij een weekend voor jezelf in rust en stilte? Mail ons dan even of boek hier meteen je kamer en kies als kamer optie: gast.

X
X