Manifesteren doen we allemaal! Ongemerkt manifesteer je de hele dag door. Je kunt haast niet niet manifesteren. We zien het om ons heen, we dromen erover, we verlangen dingen. Alles wat je om je heen ziet en opvalt is eigenlijk een spiegel voor jezelf. Het heeft ook te maken met de wet van aantrekking: als jij lachend over straat loopt trek je mensen om je heen aan die ook lachen of teruglachen en voel jij je blijer. Je hebt zelf invloed op je leven en dingen neerzetten helpt hierbij.

Een vision of moodboard helpt je bij het manifesteren door heel scherp en visueel te maken wat je wilt en dit letterlijk te creëren. Door jouw vison board op een plek te hangen waar je het regelmatig ziet geeft je jouw manifestatie regelmatig energie en kan er meer gecreëerd worden voor je.

Maak jouw vision board in de volgende stappen:

  • Doe een meditatie of ademhalingsoefening: door eerst even uit je hoofd en in je lijf te zakken kan je beter voelen wat je hart verlangt en ga je manifesteren vanuit je gevoel i.p.v. je hoofd. Eventueel een lekker muziekje of wierrook kan hier ook bij helpen.
  • Verzamel materialen: zorg voor mooie papieren, tijdschriften, stiften, potloden en eventueel stickers of glitters als je dit leuk vindt. Je mag helemaal losgaan in wat jij wilt gebruiken op jouw board.
  • Maak een selectie: knip plaatjes en teksten uit waarbij jij een sprongetje voelt vanuit je hart. Een plaatje of tekst kan je letterlijk nemen, bijvoorbeeld een strand en je wilt op strandvakantie. Maar een plaatje kan ook staan voor een gevoel dat je geeft. Hetzelfde strand kan je bijvoorbeeld het gevoel geven van meer rust in je leven. Beide zijn prima. Je manifesteert jouw dingen en gevoelens.
  • Maak er een mooi overzicht van: leg de plaatjes op een manier dat jij mooi vindt. Kleed het eventueel aan met mooi stickers of glitters etc.
  • Relax en laat magie ontstaan: hang jouw board op een plek waardoor je het regelmatig ziet en verbindt je weer met welk gevoel het je geeft. Zie het voor je, voel hoe je je voelt als je dit hebt bereikt en geef het energie vanuit je hart. Laat het universum voor je werken en help jezelf een beetje door die vakantie te boeken of die afspraak te plannen die je zo graag wilde .

Enjoy!

X
X