Weekend

16 deelnemers

Vrijdag 17:00 - Zondag 17:30

Inclusief lesmateriaal

Inclusief 2 overnachtingen

Inclusief 2x ontbijt, 2x 2 gangen lunch en 2x 3 gangen diner

Kosten € 489,-

17 t/m 19 mei

Château Frandeux

12 t/m 14 juli

Landgoed De Wilmersberg, de Lutte

16 t/m 18 augustus

Klooster Nieuwkerk

18 t/m 20 oktober

Klooster Nieuwkerk


In een weekend workshop zullen we dieper ingaan op de 4 dimensies van energie en hoe die voor jou werken in je dagelijkse leven. Het thema van het weekend is tot de kern komen en het antwoord vinden op de vraag waar jij mee zit. Wat zou je willen veranderen en wat kost veel energie in je dagelijkse leven? Aan de hand van simpele oefeningen kijken we hoe de energie stroomt en wat de plekken in het lichaam zijn waar de energie gestagneerd is. Doordat je rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Dit zal leiden tot inzichten rondom de thema’s die je wilt veranderen.
 

Wat gaan we doen?

 • Aan de slag met de 4 dimensies; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel 
 • Een uitgebreide TAO CHI oefening om te ontspannen en uit je hoofd te gaan
 • TAI CHI en yoga oefeningen in de natuur om energie op te doen
 • Oefeningen rondom geven en nemen
 • Een verdieping doen rondom de 6 cirkels van energie
 • Kern oefeningen om de rode draad te vinden van jouw vraag, zorg of probleem

Aan het eind van het weekend zal je:

 • een weekend van rust en ontspanning en tijd voor jezelf hebben gehad
 • je lichaam meer voelen en je energiek voelen
 • meer effectief zijn en minder stress ervaren
 • kennis hebben over de 4 dimensies van energie en hoe deze voor jou werken
 • inzicht hebben in de kern van je vraagstukken en voelen wat je nodig hebt om ze op te lossen
 • inzicht hebben in hoe je makkelijker grenzen kunt aangeven
 • nieuwe bodywork oefeningen, meditatie en oefeningen in de natuur hebben gedaan die je thuis kunt toepassen

OVERIGE WORKSHOPS

introductievervolg2

90% van de deelnemers komt in het weekend tot de antwoorden en de kern van de vragen waar ze mee zitten 

TESTIMONIALS

Ellen Spithoven – een cadeautje voor het leven

Als ik terug denk aan mijn Landen in je Lijf weekenden (3 alweer) dan krijg ik een warm gevoel van binnen en heb ik een glimlach van oor tot oor. Dankbaar voor het feit dat Landen in je Lijf op mijn pad is gekomen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Wanneer nemen we nou echt eens de tijd voor onszelf? Wanneer kom je nou helemaal tot rust? Mensen geven tegenwoordig zoveel geld uit aan materie maar waarom niet aan het meest belangrijke, je lichaam en geest? Landen in je Lijf geeft je bijzondere inzichten, – een cadeautje voor het leven!

Sandra Decadt – dichter tot mijn ware kern

Het voorbije weekend heeft me dichter gebracht tot mijn ware kern. Het heeft de sluimerende rooklaag weggeblazen, zodat ik mijn pad en wat ik wil weer duidelijk zie. Het is een intense beleving geweest die me geschud heeft, maar door de veiligheid en de liefde die ik gevoeld heb van de begeleiders en alle deelnemers, kon ik me helemaal gooien. Heerlijk. Het zindert nog steeds na in elke vezel van mijn lijf. De kracht die ik nu voel werkt alleen maar aanstekelijk voor iedereen in mijn omgeving.

Château Frandeux ligt in de prachtige Belgische Ardennen met een geweldig uitzicht over een groot meer en het dal. Het gastvrije Château heeft een rijke historie en is een fijne locatie door de duurzame inrichting en de warmte van een grote sfeervolle open haard.

Klooster Nieuwkerk ligt in een schitterende bosrijke omgeving in Goirle, waar je je kunt laten onderdompelen in de mooie aardse energie. Het is een plek waar je kunt genieten van lekker en gezond eten, mooie kamers en het samenzijn met een mooie groep.

Landgoed de Wilmersberg ligt in het mooie Twentse Landschap. Deze luxe locatie biedt ruime suites, een vernieuwd overdekte zwembad (met jetstream), een vernieuwde SPA met whirlpool, Turks stoombad, sauna, infra-roodsauna fitnessruimte en tennisbanen.