Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Detox challenge

Mijn naam is Danny van der Linden. Ik ben sinds 8 jaar ondernemer en help organisaties preventief op verzuim en hoe je kunt voorkomen dat mensen uitvallen. Ook coach ik samen met een team mensen om individueel meer energie te hebben in werk en prive. Ik heb jarenlang bij multinationals gewerkt waarvan mijn laatste Unilever was. In die tijd was ik vaak uit balans. De werkdruk was hoog, was altijd bezig met lijstjes en alle to do’s en mijn prive werk balans was niet altijd goed. Ken je dat gevoel dat het nooit af is? Je zal begrijpen dat mijn energie af en toe laag was. En dat triggerde me. In die periode was ik het zat en ben ik opleidingen gaan doen waardoor ik nee leerde zeggen, mijn grenzen leerde aangeven en mijn pleasende patroon doorbrak. Daarbij haalde ik alle targets nog steeds en kreeg ik zelfs meer gedaan. Alle tools die ik je ga geven, heb in mijn Unilever periode toegepast en pas ik nu als ondernemer nog steeds dagelijks toe om minder te werken.

Super dat je je wilt aanmelden voor de challenge! Het doel van deze challenge is om op jouw werktijd te besparen en te zorgen dat jij meer persoonlijke energie hebt. Vaak weten we wel wat we willen of nodig hebben om een minder te werken, anders met ons werk om te gaan en een betere werk-prive balans te hebben. Alleen doen we het niet. En dat is een interessante vraag. Waarom lukt het je niet om te begrenzen, om nee te zeggen als je dat wilt en keuzes te maken die goed voor jouw zijn. Een betere balans ligt voor het grijpen maar we doen het niet. Met als gevolg dat we vaak moe zijn, we moeite hebben de balans te bewaken met prive en een kort lontje hebben thuis.

Het doel van deze challenge. Om jouw werkweken met 5-10 werkuren te reduceren. Als je uitgaat van 5 werkuren per week en dat vermenigvuldigd, is dat meer dan 250 uur per jaar, oftewel 7 volledige werkweken! Dit is 1/8e van je jaar.

Herken je?

  • Je wilt een betere balans werk-prive.
  • Je werkt veel en maakt veel uren. Overwerken is voor jou ook misschien wel structureel
  • Je bent emotioneel en hebt een kort lontje en doet zelfs onaardig tegen je partneren kinderen. Je wilt dit niet, maar gebeurt wel. Ze geven je terug dat je te hard werkt en of je dit niet kan begrenzen.
  • Je hebt weinig energie en zit mogelijk tegen een burn out aan.

Na deze challenge:

  • Heb je tools om jouw werkweken met minimaal 5 tot 10 uur te verkorten.
  • Krijg je meer regie over jouw werkzaamheden en baan.
  • Zal je geloven dat je keuzes mag maken. Dit is vaak het meest lastige. Verander je gedrag maar eens, maar het kan!
  • Je zal veel tijd besparen waardoor je meer tijd hebt voor jezelf.
  • Na 3 weken de tools te hebben toegepast, zal je meer energie hebben.
  • Je zal meer tijd hebben voor andere dingen die jij wilt doen.

Door de tools die ik je deze week ga geven, kan je nog meer tijd besparen, krijg je meer mind space, een leger hoofd en zal je je veel beter voelen en daardoor andere dingen doen die jou energie geven.

Veel plezier met de challenge!