Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Vervolgweekend

Ben je toe aan verdieping en de volgende stap in je ontwikkeling? Je wilt een moment stil staan of als je al een weekend hebt gedaan, weer landen in je lijf. Je wilt van hoofd naar hart en een stevig fundament in je hart krijgen. Je wilt dingen anders, maar dat lukt je nog niet volledig. Je merkt dat iets je in de weg zit of je weet wat het is maar kan dit lastig loslaten of achter je laten. Bepaalde emoties zitten je in de weg en je wilt weten hoe emoties werken en waarom ze jou in de weg zitten. Blokkades in je lichaam remmen je groei en ontwikkeling.

Je krijgt tools om controle los te laten, verwachtingen aan te passen en bewust te worden van bepaalde overtuigingen en je zal veel onbewuste dingen loslaten.

Herken je dit gevoel?

Je bent aan het oefenen in je nieuwe gedrag, het gaat goed maar het lukt je nog niet altijd. Je vindt het lastig om je uit te spreken, je grenzen aan te geven en voor jezelf te zorgen. Je volgt je gevoel niet altijd en zet jezelf nog niet op de eerste plaats.
Je voelt dat je nog een stap nodig hebt om jouw inzichten uit het eerste weekend altijd toe te passen in jouw dagelijks leven.
Je merkt dat bepaalde emoties je in de weg zitten. Je bent niet bewust van emoties of hebt niet geleerd om met emoties om te gaan waardoor je ze wegstopt. Je voelt je geblokkeerd en dit remt jouw groei en persoonlijke ontwikkeling.
Je hebt het gevoel dat je aan verwachtingen moet voldoen en misschien leg je die verwachtingen ook op aan anderen. Je ervaart daarin veel druk. Je zorgt dat alles goed loopt. Je leidt het leven waarvan je dacht dat je aan moest voldoen.
Je hebt de neiging om dingen te controleren. Je neemt weinig rust of hebt daar moeite mee. Je krijgt veel gedaan zowel zakelijk als privé. Je loopt vaak vooruit en bent in de toekomst bezig.
Je ervaart spanning en stress in je lijf en druk op je schouders. Je mist balans, rust en energie. Je stelt dingen uit en bent ergens op aan het wachten. Soms droom je zelfs van dingen die je het allerliefst zou willen.

Je vind het lastig om op je gevoel te vertrouwen als je keuzes wilt maken.

“Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan.”

Hier verlang je naar

Je wilt je verder ontwikkelen en vanuit je hart leven

Je wilt beter voor jezelf zorgen door je uit te spreken en je grenzen aan te geven

Je wilt je bewust worden van wat jou dwarszit

Je wilt weer een moment voor jezelf waarin je landt in je lijf, stilte, rust en ruimte krijgt

Je wilt in het hier en nu leven, niet piekeren over de toekomst of vasthouden aan het verleden

Je wilt verwachtingen (van anderen) loslaten en je gevoel volgen

Deze resultaten ga je boeken

Je doorbreekt vaste patronen waarin je niet kiest voor jezelf, je jezelf niet goed genoeg vindt, je altijd sterk moet zijn voor anderen en niet kwetsbaar mag zijn. Je leeft vanuit je gevoel.
Je leert je gevoel volgen. Je krijgt een stevig fundament in je hart.
Je zal loslaten wat je niet (meer) nodig hebt. Je leert waar blokkades in je lichaam zitten en door blokkades te bewegen.
Je krijgt nieuwe inzichten om je verder te ontwikkelen. Je voelt vanuit je hart wat jij nodig hebt.
Je bent met aandacht en zonder oordeel aanwezig in het hier en nu. Je doorbreekt jouw automatische piloot waardoor je vrijheid in het maken van jouw keuzes en minder stress ervaart.
Je wordt je bewust van je eigen behoeften. Je krijgt tools om jouw leven te leven en jouw gevoel te volgen waarbij je verwachtingen (van anderen) loslaat en je eigen keuzes maakt.

Boek nu jouw Vervolgweekend

Huidige maand

Of kies één van de andere retraites

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.