Over ons

Landen in je lijf

Landen in je lijf gaat over energie en hoe je meer energie kunt hebben. Het zijn workshops, trainingen en coachings in hoe je je meer bewust kunt worden van hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties, jouw lichaam en de vraag  “wie ben ik?”.

De trainer

De trainer Danny van der Linden is al ruim 10 jaar bezig met bewustwording en energie. Tijdens zijn studie raakte hij al geïnteresseerd in energie en was hij bezig om mensen te helpen om dingen waar ze mee zaten op te lossen. Tijdens zijn senior management rollen bij grote multinationals Procter & Gamble, Mars, Sara Lee en Unilever raakte hij enorm gepassioneerd door gedrag van mensen en waarom mensen dingen doen die ze doen. Ruim 10 jaar geleden is hij gestart om diverse opleidingen in België en Nederland te volgen om zich te verdiepen in energie en hoe mensen door bewust te zijn dingen kunnen veranderen.

In zijn trainingen combineert hij zijn kennis van Oosterse geneeskunde, shiatsuen business ervaring en traint, coacht en begeleidt hij mensen, zodat ze meer energie hebben en hun vraagstukken kunnen oplossen. In zijn 11 jaar bij Unilever heeft hij in diverse senior management rollen veel ervaring opgedaan in het leiden van grote teams en het coachen van mensen. Door steeds bezig te zijn met bewust zijn, heeft hij zijn banen minder stressvol ervaren.

Danny van der Linden:

“In de 4 jarige opleiding 4 Dimensioneel Bodywork en Levenskunst in België, ben ik enorm gepassioneerd geraakt door energie en hoe energie in een lichaam stroomt. Ik begon aan deze opleiding, omdat ik keer op keer vastliep in hetzelfde emotionele patroon en standaard over mijn grenzen heen ging. Ik werkte te hard en was continu bezig anderen te helpen. Ik smeet met energie op het werk en privé. Ik wilde de dingen anders, maar het lukte me niet om mijn gedrag te veranderen. Door de opleiding leerde ik dat je je valkuilen kunt afleren door je bewust te zijn van je gedrag en energie, je meer energie kunt hebben. En werd ik me bewust dat we vaak vanuit ons hoofd leven en ons lichaam vergeten. Door veel bodywork te doen, beter te ademen en tijdig rust te nemen, kreeg ik meer rust en ontspanning en kwamen de inzichten vanzelf. Met name het achterhalen van de echte reden van mijn gedrag, vragen en klachten is wat mij enorm heeft gemotiveerd om dit met de wereld te willen delen.”

Het helpen van mensen en het achterhalen wat de echte reden van vragen en klachten is, is wat Danny drijft.

X
X