Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Over ons

Het team van Landen in je Lijf bestaat uit ervaren coaches en begeleiders. De coaches hebben eigen specialismen, de begeleiders zijn door Danny op- en begeleidt in het assisteren tijdens retraites waarbij zij deelnemers individueel kunnen begeleiden in zijn of haar proces. Alle begeleiders staan dicht bij elkaar en hebben bijna dagelijks contact. Tijdens weekend retraites zal je meemaken dat het Landen in je Lijf team elkaar veel op zoekt om onderling af te stemmen wat de groep nodig heeft en inspeelt op de persoonlijke behoeften van deelnemers.

Maak kennis met het landen in je lijf team

Danny van der Linden

Coach | Trainer

“In de 4 jarige opleiding 4 Dimensioneel Bodywork en Levenskunst in België, ben ik enorm gepassioneerd geraakt door energie en hoe energie in een lichaam stroomt. Ik begon aan deze opleiding, omdat ik keer op keer vastliep in hetzelfde emotionele patroon en standaard over mijn grenzen heen ging. Ik werkte te hard en was continu bezig anderen te helpen. Ik smeet met energie op het werk en privé. Door de opleiding leerde ik dat je je valkuilen kunt afleren door je bewust te zijn van je gedrag en energie, je meer energie kunt hebben. En werd ik me bewust dat we vaak vanuit ons hoofd leven en ons lichaam vergeten. Door veel bodywork te doen, beter te ademen en tijdig rust te nemen, kreeg ik meer rust en ontspanning en kwamen de inzichten vanzelf. Met name het achterhalen van de echte reden van mijn gedrag, vragen en klachten is wat mij enorm heeft gemotiveerd om dit met de wereld te willen delen.”

Irene Boon

Coach | Trainer

Ik ben gefascineerd in waarom we als mens doen wat wij doen en hoe conditioneringen, ervaringen en overtuigingen hierin bijdrage. Echt ongeremd jezelf zijn, leven zoals jij er blij van wordt, jezelf echt durven uiten en trouw zijn aan jezelf dat is wat ik mijn coachees gun. Steeds weer een stap verder om de echte versie van jezelf te worden in elke rol die je wilt vervullen in je leven. Echt authentiek jezelf zijn.

Als coach bij Landen in je Lijf werken wij vanuit een holistische benadering waarin alles op elkaar doorwerkt, want als het goed gaat met jou dan straalt dit door op je werk, je relatie, je gezin etc. Daarom geloof ik ook zo in Landen in je Lijf; wat je hoofd nog niet weet maar je lijf al lang voelt mag samen komen. Van weten met je hoofd, naar voelen vanuit je hart.

Bianca Uithol

Coach

12 jaar geleden begon mijn persoonlijke reis in bewust ZIJN. Ik liep vast in mijn leven en merkte dat ik alleen rekening hield met anderen en eigenlijk niet meer wist wat ik zelf wilde. Ik was aan het doordenderen. Dat wilde ik graag anders. Ik wilde weer echt geluk durven ervaren, keuzes maken vanuit mezelf en me weer gelukkig voelen om het leven te leiden zoals ik dat wilde. Een aantal jaar later maakte ik kennis met Landen in je Lijf en ontdekte dat dit precies is waar Landen in je Lijf voor staat!

Als coach bij Landen in je Lijf geloven we dat iedereen erachter kan komen waar je belemmeringen zitten en ontdekken hoe deze te transformeren zijn. Ons lichaam vertelt ons dát waar ons hoofd ons bij weg wil houden. Door inzicht te krijgen in waarom je bepaalde patronen bent gaan leven, kun je het leven leven zoals jij dat NU wilt! Ik ontmoet je graag bij Landen in je Lijf!

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.