Contact

Contact

FAQ

Algemeen

Van hoe laat tot hoe laat duurt de dagworkshop?

Je kunt vanaf 9.00 uur terecht op de locaties. Dan kun je nog even aankomen na je reis. De workshop start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 15:30/16.00 uur.

Welke spullen moet ik meenemen voor de dagworkshop?

Trek makkelijke kleding aan (of neem mee) zoals een joggingbroek, linnenbroek, trainingsbroek, je zondagsoutfit en een T-shirt/short en/of vest. Een spijkerbroek is niet handig omdat we veel gaan bewegen. Op de locatie is er gelegenheid om je om te kleden.
Voor koffie en thee wordt de hele dag gezorgd.
In de zaal zijn voldoende kussens aanwezig om op te zitten. Als je een eigen meditatiekussen of foeton hebt, kan je die meenemen. Neem een flesje water mee of een waterfles.
Neem schrijfgerei en een blocnote/ notitieblok mee om aantekeningen te kunnen maken gedurende de dag.

Welke spullen moet ik meenemen voor het weekend?

Op de locatie zijn beddengoed en handdoeken aanwezig.
Trek makkelijke kleding aan (of neem mee) zoals een joggingbroek, linnenbroek, trainingsbroek, je zondagsoutfit en een T-shirt/short en/of vest. Een spijkerbroek is niet handig omdat we veel gaan bewegen. Op de locatie is er gelegenheid om je om te kleden.
Neem ook spullen zodat je van alle gemakken bent voorzien als dikke pyama, extra trui, extra paar sokken voor mocht het fris/ koud zijn, korte broek, t-shirts voor als het warm is.
Praktische zaken als toiletartikelen, oplader voor mobiel. Je syllabus van de dagworkshop als je die al hebt gevolgd. En neem een flesje water mee of een waterfles.
In de zaal zijn meditatiekussens en matjes aanwezig. Eventueel kan je wel een extra deken, grote handdoek of kussen meenemen.
Neem verder mee waar je het weekend zin in hebt, je hardloopspullen, wandelschoenen, boeken die je graag leest, muziekinstrumenten, spelletjes en muziek.

Kan ik met iemand meerijden of carpoolen?

Vaak is het wel mogelijk om met iemand mee te rijden of vanaf een punt te carpoolen. We sturen de groep dan een mail met je vraag om met iemand samen te reizen. Er is eigenlijk altijd wel iemand die dit ook erg gezellig vindt. Samen kunnen jullie het dan even afstemmen.

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen?

Dit is zeker mogelijk. In België hebben we onze eigen koks mee en op de locaties in Nederland wordt er met de catering rekening mee gehouden. Geef ons uiterlijk een week voor de workshop door wat je wensen zijn en dan regelen wij het met de locaties.

Kan ik alleen slapen?

Ja dat kan. We hebben altijd een beperkt aantal eenpersoonskamer dus vroeg reserveren kan prettig zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs alleen te slapen op een tweepersoonskamer, al dan niet met sanitair op je kamer of gemeenschappelijk sanitair.

Wat zit er in het weekend arrangement?

Het gehele weekend wordt er goed voor je gezorgd. Je krijgt heerlijke en gezonde maaltijden: 2 avondmaaltijden (vrijdag en zaterdag), 2 keer lunch (zaterdag en zondag) en 2 keer ontbijt (zaterdag en zondag). Koffie, thee en water is het hele weekend vrij te gebruiken.

Kun je een weekend volgen zonder dat je de dag hebt gedaan?

Ja dat kan. Je bent vrij om te kijken welke route van de reis bij je past. Sommige mensen vinden het fijn eerst een dag te doen en erna het weekend. En andere mensen willen direct met hun vraagstuk aan de slag en komen meteen een weekend. Je kunt altijd even contact met ons opnemen om te overleggen wat de beste bij jou past.

Wat is het verschil tussen de dagworkshop en het weekend Landen in je Lijf?

Tijdens de dag workshop krijg je grote inzichten in jouw vraagstuk of thema. Je wordt bewust wat de reden is en je krijgt een model van 4 dimensies dat je leven zal veranderen. Gedurende de dag krijg je tools hoe je meer energie kunt krijgen.
Tijdens het weekend ga je echt dieper aan de slag met jouw vraagstuk, ruim je blokkades op en kom je tot het antwoord op jouw vraagstuk om blijvend dingen te veranderen.

Als ik me heb ingeschreven en de workshop heb betaald en door omstandigheden moet afmelden krijg ik dan mijn geld terug?

Hiervoor gelden de algemene voorwaarden, klik hier om deze door te nemen.

Hoeveel personen kunnen er minimaal / maximaal aan de workshop deelnemen?

Aan de dagworkshops nemen tussen de 10 en 20 deelnemers deel en in de weekenden zijn er tussen de 10 en 20 deelnemers.

Heeft Landen in je Lijf ook een Privacy beleid?

Klik hier voor het Privacy beleid.

Hoe laat start het weekend? vanaf hoe laat kan ik op de locaties terecht?

Vanaf 16.30 uur ben je op de locaties welkom. Zo kun je nog even fijn aankomen en je bagage uitpakken. De workshop start om 17.45 uur.

X
X