Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Veranderingsweekend

In dit weekend staat het thema verandering centraal. Welke verandering wil je in je leven en wat belemmert jou om die verandering in gang te zetten? Vaak zitten belemmeringen in thema’s zoals dingen alleen doen, dingen moeten van jezelf of anderen, sterk moeten zijn (voor anderen), je eenzaam voelen, steun missen en geen hulp durven of kunnen vragen. Je zal ontdekken wat jou belemmert om echte verandering in gang te zetten en je krijgt inzicht om jouw stap te zetten.

Je leert wat jouw kernwaarden zijn, je krijgt een nieuw model wat jou bewust maakt van jouw sub conditioneringen. Je krijgt nieuwe bodywork oefeningen om vertrouwen te ervaren waardoor je stappen kunt zetten.

Herken je dit gevoel?

Je merkt dat je vastloopt in het maken van keuzes (op gebied van werk, prive, relatie, gezondheid of andere dingen). Je komt er niet uit. Elke keer kom je een belemmering tegen wat jou tegenhoudt.
Je loopt ertegenaan hoe je de echte stap zetten naar verandering moet zetten.
Je bent zeer zelfstandig en doet veel alleen hierdoor voel je je eenzaam. Je hebt moeite met hulp vragen en moet altijd voldoen aan verwachtingen.
Je hebt het gevoel dat je klein bent gehouden of dat je dat zo ervaart. Je wilt wel hulp maar ervaart dat je niet gesteund voelt, liefde mist of niet wordt geholpen.
Je houdt je in. Je vindt het lastig om jezelf te zijn of hebt het gevoel dat je niet helemaal jezelf kan zijn.
Je zit meer in je hoofd dan in je lijf. Je ervaart niet voldoende rust en moet moeite doen om te zakken in je lijf. Je hebt nog moeite om oefeningen mee te nemen in jouw dagelijkse routine.
Je ervaart een energielek; aan het einde van de dag heb je jouw energie weggegeven en heb je geen energie meer voor thuis, sporten of iets leuks doen.
Je voelt je nutteloos. Je bent er van overtuigd dat bij alles wat je voor anderen doet je geen waarde toevoegt. Je ziet geen directe resultaten. Je gaat hierdoor nog harder werken om gezien te worden en erkenning te ervaren.
Je ervaart kleine blessures. Pijnlijke schouders, buikklachten, je bent af en toe verkouden. Ook merk je dat je meer vergeet omdat je er niet bij bent met je aandacht. Ook struikel je soms.

“Verandering zal niet komen als wij wachten op een ander persoon of een andere keer. Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht. Wij zijn de verandering die we zoeken.”

Hier verlang je naar

Je wilt jouw eigen keuzes maken

Je wilt echte verandering in jouw leven

Je wilt jouw belemmeringen en dat wat jou nog tegenhoudt kwijtraken

Je wilt in verbinding en balans met jezelf en anderen leven

Je wilt niet meer alles alleen doen en je eenzaam voelen

Je wilt steun en liefde ontvangen

Je wilt zijn wie je bent zonder je daarin beperkt te voelen

Je wilt balans tussen je hoofd en je lijf (ook) in je dagelijks leven

Je wilt een fijn lichaam waar jij je lekker in voelt

Deze resultaten ga je boeken

Je krijgt nieuwe inzichten die je helpen om zonder belemmeringen de keuzes te maken die jij wilt.
Je leert dat je dingen niet alleen hoeft te doen. Je leert leunen, vertrouwen op anderen en het vragen van hulp.
Je vertrouwt op jezelf waarbij verwachtingen van anderen geen invloed hebben.
Je zal je met vertrouwen uitspreken.
Je ontvangt bodywork oefeningen, meditaties en dans om in jouw lichaam te landen
Je neemt oefeningen mee in het dagelijks leven omdat jij er bewust voor kiest om dagelijks te landen en je te verbinden met jouw lichaam.
Je zet vol vertrouwen de stap naar verandering en staat open voor nieuwe ervaringen
Je verbindt je met volle aandacht aan personen die jou energie geven en kiest er bewust voor om je niet of minder met personen te verbinden die jouw energie kosten.
Je stelt geen hoge eisen aan jezelf waardoor goed ook goed genoeg is.
Je leert en voelt welke kernkwaliteiten en waarden bij jou horen

Boek nu jouw veranderingsweekend

Of kies één van de andere retraites

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.