Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Verbindingsweekend

Een jaarlijks terugkerend weekend waarin je je kan verbinden met jezelf, met anderen en met wie je wilt zijn. Elk jaar staat er een nieuw thema centraal en is een verdieping op de eerdere weekenden. Gelijkgestemden, verbinding met de groep. Welke ruimte wil je innemen en wat belemmert jou om die ruimte letterlijk en figuurlijk in te nemen. Het gaat over remmingen die jou tegenhouden om het op jouw manier te doen. Je mag die ruimte op 4 dimensies innemen.

Je krijgt tools om de ruimte die jij wilt in te nemen. Je maakt de reis van hoofd naar hart naar buik en het leven te leiden zoals jij wil en dat ook echt te gaan doen in jouw dagelijks leven.

Herken je dit gevoel?

Je blijft in dezelfde spiraal rondlopen en vastzitten in de controle. Je doorbreekt je oude patronen niet. Je blijft in jouw oude comfortzone bewegen in de dagelijkse praktijk. Je gunt jezelf de beweging naar het anders doen nog niet. Je bent geremd om elke dag te doen wat jij wilt doen.
Je laat jezelf niet zien en bent soms jezelf niet. Je vindt dit moeilijk en spannend en ervaart dit als zwak zijn. Je doet nog te vaak dingen om erbij te horen.
Je vindt verbinding maken lastig. Het lukt je niet om echte verbinding met jezelf en anderen te maken. Je weet niet goed hoe je dit moet doen. Je wilt het wel, maar het lukt je niet.
Het gevoel met je lijf is het afgelopen jaar minder geworden waardoor het verbinden met jezelf en anderen je meer moeite kost.
Je vergeet, door drukte en alles wat er in je leven gebeurt, voldoende stil te staan, oefeningen te doen en in te checken bij jezelf. Je vergeet jezelf de vragen ‘Wat heb ik nodig?’ en ‘Waar word ik blij van?’ te stellen.
Je neemt niet de ruimte in die jij in wilt nemen en laat je daarin leiden door belemmeringen en remmingen. Je zoekt naar het antwoord op de vraag ‘Hoe zou het zijn als ik elke dag het leven leid zoals ik dat wil?’

“Vrijheid is niet hetzelfde als ongebondenheid. Vrijheid is het vermogen om keuzes te maken en je aan datgene te binden wat het beste voor je is.”

Hier verlang je naar

Je wilt echte keuzes maken

Je wilt je verdiepen in jouw proces

Je wilt jouw ruimte innemen

Je wilt je vrij voelen

Je wilt weten wie jij bent

Je wilt in verbinding zijn met je hoofd, hart en buik

Je wilt jezelf zijn

Je wilt leven in vertrouwen, met liefde, in veiligheid en in verbinding met anderen.

Je wilt leunen, kwetsbaar en gevoelig zijn ook in de nabijheid van anderen

Deze resultaten ga je boeken

Je kiest voor jezelf en neemt jouw ruimte in zonder dat je hier belemmeringen in voelt.
Je leeft het leven zoals jij dit wilt leven zowel mentaal, door ruimte in je hoofd, als emotioneel, in je hart, als fysiek in je lijf als spiritueel in jouw leven.
Je ontvangt een nieuw theoretisch kader waardoor je je bewust bent van jouw subconditioneringen. Je krijgt tools en inzichten om de volgende stap in jouw proces te zetten.
Je herkent jouw vaste patronen en kan daar van een afstand naar kijken. Hierdoor kan je jouw patronen doorbreken waardoor je dingen structureel anders zal gaan doen.
Je ontwikkelt je nog meer. Je zal jezelf manifesteren en nu ook echt gaan doen wat je diep in je hart altijd al wilde doen. Je voelt dat niets je meer tegen hoeft te houden.
Je bent de belangrijkste persoon in jouw leven. Ook in moeilijke situaties vertrouw jij op jouw hoofd, jouw hart en jouw lijf. Je weet hoe je bij jezelf thuis kan komen.
Je praat met anderen over jouw proces en bent trots op de stappen die je zet. Ook kan je emoties van anderen buiten jezelf houden zonder daar een oordeel over te hebben.
Je stelt je open, je voelt je veilig om je uit te spreken. Je leeft in het nu. Je kijkt niet in angst naar dat wat er gaat komen en hebt geen spijt van dat wat is gebeurd.
Je hecht minder waarde aan materiële dingen. Hierdoor kan je genieten van wat je nu hebt zonder dat je bang bent dat het verandert of bij je weggaat.
Je zal je verbinden met de natuur, de zorg voor jou en de fijne mensen om je heen. Ook zal je plezier hebben en de beste versie van jezelf laten zien.

Boek nu jouw Verbindingsweekend

Huidige maand

Of kies één van de andere retraites

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.