Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Weekend

In een weekend kan je volledig tot jezelf komen. Je wilt een moment van rust en stil staan bij jezelf. Je word bewust van overtuigingen die maken dat je altijd aan staat, de lat hoog hebt liggen, je grenzen niet aangeeft en geen tijd maakt of niet kiest voor jezelf. Je leert je hoofd leegmaken en je krijgt tools om altijd rust te ervaren, om te zakken in je lijf. Je leert je uit te spreken en bewust te worden van waarom jij de dingen doet zoals je ze doet.

Je krijgt oefeningen om in je lijf te komen, je hoofd leeg te maken en bij je gevoel te komen. Je wordt bewust van dingen waar je je niet bewust van bent. Je gaat op zoek naar het antwoord van jouw vraagstuk.

Herken je dit gevoel?

Je hebt moeite met je grenzen aangeven. Je kan of durft geen nee te zeggen. Je vindt het lastig je uit te spreken. Je zorgt alleen voor anderen en je hebt de neiging je altijd aan te passen.

Je voelt je moe, je hebt misschien wel een burn-out of zit daartegenaan; het is te veel. Je zit vast en voelt je niet goed. Je hebt geen tijd en rust voor jezelf.

Je voelt je niet goed genoeg; je hebt de lat hoog liggen voor jezelf en anderen, je bent perfectionistisch en moet veel van jezelf. Verwachtingen van anderen zijn belangrijk voor je. Je doet niet wat je wilt omdat je bang bent wat de ander van je vindt. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel dat jou daarbij ook nog in de weg zit.
Je slaapt slecht, ligt ‘s nachts wakker en hebt fysieke klachten. Je hebt hoofdpijn, pijn en spanning in je schouders, last van je onderrug en kan deze klachten niet verklaren.
Je hoofd is druk en zit vol, je werkt veel en hebt een volle agenda, je bent altijd dingen aan het oplossen voor anderen en je houdt alle ballen in de lucht.
Je volgt je gevoel niet. Je negeert je eigen behoeften en fysieke klachten. Je hebt geen verbinding met je emoties en je voelt je eigen lichaam niet. Pijntjes los je op met medicatie en vooral door blijven gaan met dat wat je doet.

“Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons, maar van de manier waarop wij die zien.”

Hier verlang je naar

Je wilt rust in je hoofd

Je wilt tijd voor jezelf en ruimte geven aan je gevoel

Je wilt je graag uitspreken, zeggen wat jij voelt en hierbij jouw grenzen aangeven

Je wilt een fijne energie balans vinden in werk en privé

Je wilt (fysieke) klachten niet meer negeren
Je wilt je beter voelen en meer energie hebben
Je wilt minder veeleisend voor jezelf zijn
Je wilt in verbinding zijn met je gevoel en je hoofd

Deze resultaten ga je boeken

Je krijgt inzichten hoe je rust in je hoofd krijgt. Je krijgt oefeningen om rust te ervaren en je bewust te zijn van het tempo van jouw lichaam.

Je vindt ruimte om bij je gevoel te komen. Je leert in te checken bij jezelf en aan te geven wat jij nodig hebt.
Je zet jezelf op nummer 1. Je wordt bewust van de kernovertuiging in jouw systeem en waarom jij doet wat je doet. Je doet een oefening om energie letterlijk te voelen.
Je leert omgaan met prikkels en gevoeligheden. Je leert hoe je energie bij je kunt houden en hoe je energie (van anderen) buiten jezelf kan houden.
Je herkent en bent je bewust van jouw klachten waardoor je bewust dingen gaat veranderen.
Je krijgt tools om vaste patronen te doorbreken. Je krijgt inzicht in wat jou energie kost en hoe je meer energie krijgt.
Je leert grenzen stellen. Je leert een uniek model van 4 dimensies van energie en hoe dit voor jou werkt.
Je verbindt je met jezelf. Je zal spanning loslaten en meer rust hebben om te genieten van het leven.
Je leert luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt. Je leert stil te staan bij dat wat jij nu nodig hebt en hoe je iets kunt doen met die behoeften.

Boek nu jouw weekend

Of kies één van de andere retraites

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.