Coaching

In een coachingsgesprek ga je in een 1 op 1 gesprek met Danny van der Linden op zoek naar de redenen van je vraag, fysieke klachten of je proces. Het doel is om de echte reden te vinden waarom je iets lastig vindt, waarom bepaalde zaken energie kosten of waarom je weinig energie hebt. 

Thema’s tijdens coachingsgesprekken zijn vaak werk, relaties, burn-out, lage rugklachten, uitdagingen, dingen die je niet makkelijk afgaan of zaken waar je last van hebt. Als je de echte reden weet, kan je deze ‘voelen’ en dan kan je het probleem pas echt aanpakken en oplossen. Met concrete en praktische tips kun je hiermee direct in de praktijk aan de slag.

Veel deelnemers willen weten wat ze echt willen doen, willen meer richting in hun keuze voor werk, willen handvatten en leren zich uit te spreken, willen tools en oefeningen om grenzen aan te geven, meer gevoel leren volgen, willen begeleiding in een reintegratie voor burn-out of handvatten om meer energie te hebben.

Je kunt kiezen uit een losse afspraak, een coachingstraject of ons jaarprogramma waar coachingsgesprekken en workshops met elkaar worden gecombineerd en je tot duurzame verandering komt. 

  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding?

  • Wil je in een 1 op 1 gesprek antwoorden vinden op vragen waar je mee zit?

  • Zit je in een proces van persoonlijke ontwikkeling en loop je daarin vast?

  • Wil je weten waarom je bepaalde fysieke klachten hebt en deze oplossen?

  • Heb je vragen over je keuzes, volgende stap in werk of carrière?

  • Wil je leren grenzen aan te geven, je leren uit te spreken en omgaan met hooggevoeligheid?

De aanpak van Danny is zeer praktisch. In de afspraken word je je bewust van je gedrag en wat je eventueel anders zou kunnen doen. In een eerste afspraak zal je meteen adviezen en ‘huiswerk’ opdrachten krijgen, die je direct kunt toepassen zodat je echt dingen kunt gaan veranderen.

IMPRESSIE

testimonials

Wil je een workshop volgen?

Wil je coachings voor jouw team?

X
X