Coaching

  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding?

  • Wil je in een 1 op 1 gesprek antwoorden vinden op vragen waar je mee zit?

  • Zit je in een proces van persoonlijke ontwikkeling en loop je daarin vast?

  • Wil je weten waarom je bepaalde fysieke klachten hebt en deze oplossen?

  • Heb je vragen over je keuzes, volgende stap in werk of carrière?

In een coachingsgesprek ga je in een 1 op 1 gesprek met Danny van der Linden op zoek naar de redenen van je vraag, fysieke klachten of je proces. Het doel is om de echte reden te vinden waarom je iets lastig vindt, waarom bepaalde zaken energie kosten of waarom je weinig energie hebt. In de diverse coachingsgesprekken gaat het om vragen over werk, relaties, burn-out, lage rugklachten, uitdagingen, dingen die je niet makkelijk afgaan of zaken waar je last van hebt. Als je de echte reden weet, kan je deze ‘voelen’ en dan kan je het probleem pas echt aanpakken en oplossen.

Je kunt kiezen uit een losse afspraak of een coachingstraject.

De aanpak van Danny is zeer praktisch. In de eerste afspraak volgt een intake en zal je meteen adviezen en opdrachten krijgen, die je direct kunt toepassen, zodat je echt dingen kunt gaan veranderen.

TESTIMONIAL

Bojoura –  je energie gaat stromen

Er zijn momenten in je leven, dat je veel voelt, maar niet goed weet hoe je daar mee om moet gaan. Je hebt iemand nodig die oprecht kan meevoelen en bereid is om je te helpen met het zetten van stappen naar het doel wat je nastreeft. Danny is iemand die dat kan. Als je bij hem een individuele coaching/shiatsu volgt, dan mag je eerst zelf vertellen wat je denkt, voelt en waar je naar toe wilt. Hij luistert, bekijkt je houding en geeft je de ruimte om jezelf te ervaren. Dit is aan het begin van de coaching niet leuk. Op een gegeven moment loop je vast in emotie of struikelt over je eigen woorden.

Dan stelt hij de juiste (open) vragen. Direct, oprecht en soms confronterend. Het is aan jou om die eerlijk (voor jezelf) te beantwoorden. Door het beantwoorden van deze vragen voel je dat er een (verander)proces start. De vragen maken je bewust. Door het geven van de antwoorden voel je of je de juiste keuze hebt gemaakt of je echt wilt veranderen. Als dit het geval is, dan ga je anders ademhalen en de energie gaat stromen. Je lichaamshouding verandert en er volgt een gevoel van opluchting, maar ook zelfrespect. Dit is pas het begin, maar dat voelt o zo goed.

Danny geeft aan hoe je bijvoorbeeld door het veranderen van lichaamshouding en communicatie kunt aangeven wat JIJ wilt en dat dit dan geen energie kost, maar je juist energie oplevert. Dat je niet alleen liefde hoeft te geven, maar ook mag ontvangen. Dat je heel erg veel van jezelf mag houden. Als jouw energie goed voelt, kun je naar anderen toe ook energie, duidelijkheid of rust geven.

De shiatsu die daarna volgt leidt de weg door je lichaam vanuit je gevoel. Door het aanraken en ademhalen gaat de energie stromen en voel je duidelijk de pijnpunten in je lichaam en kunnen er emoties los komen. Je landt letterlijk en figuurlijk in je lijf. Soms voel je een heftige weerstand bij aanraking van een plek, maar dat zijn dan ook plekken (dat kan je buik, borstbeen, dikke darm, voorhoofd of iets dergelijk zijn) waar je weer naar toe moet leren gaan, ademen, want daar zit een blokkering waarvan je liever wilt dat die er niet is of die je weer terugbrengt naar een moment in je leven waar je jezelf voor afgeschermd hebt. Het is niet altijd leuk om dat te voelen of te bespreken. Maar als je wilt veranderen, zal dat toch moeten. Er kunnen diverse emotie’s loskomen; woede, verdriet, teleurstelling, onzekerheid etc.

Daarna voel je je heel goed, moe maar blij, blij dat je jezelf weer de vraag kunt stellen: wie ben ik en wat wil ik!

 

X