Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Retraite

Tijdens een retraite weekend kun je volledig tot jezelf komen. We gaan dieper in op de vier dimensies van energie en hoe die voor jou werken in het dagelijkse leven. Je wordt bewust van hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties en jouw lichaam. Hierdoor leer je jezelf echt kennen. Aan de hand van mooie oefeningen kijken we hoe de energie stroomt en wat de plekken in het lichaam zijn waar de energie gestagneerd is. Doordat je rust en ontspanning zult ervaren, zal de energie weer gaan stromen. Dit zal leiden tot inzichten rondom de thema’s die je wilt veranderen.

Welke retraite kies jij?

One day retreat

Kies voor een dag voor jezelf waarbij je jezelf rust gunt. Sta even stil en krijg inzicht in wat jou energie kost en hoe je meer energie kunt krijgen. Ervaar minder stress en geniet meer in je leven. Je ontvangt fysieke oefeningen en praktische tips.

Weekend

Word je bewust van overtuigingen die maken dat jij altijd aan staat en niet kan kiezen voor jezelf. Je zal leren om je hoofd leeg te maken en tools ontvangen om rust te ervaren en te zakken in jouw lijf. Je gaat op zoek naar het antwoord op jouw vraagstuk.

Vervolgweekend

Zet de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en land weer in je lijf. Werk aan een stevig fundament in jouw hart waardoor je dingen echt anders kunt gaan doen. Je ontvangt tools om los te kunnen laten wat jou (on)bewust remt.

Veranderingsweekend

Tijdens het veranderingsweekend ontdek je wat jou belemmert om de stap naar echte verandering in gang te zetten. Je krijgt meer inzicht in jouw kernwaarden en je ontvangt nieuwe oefeningen om jouw vertrouwen te vergroten.

Verbindingsweekend

Het verbindingsweekend keert jaarlijks terug met een nieuw thema. Een retraite waarin je je kan verbinden met jezelf, met anderen en met wie jij bent. Welke ruimte wil jij innemen en wat belemmert jou om dat te doen in het dagelijkse leven?

Bekijk de video’s landen in je lijf

Wat anderen zeggen over landen in je lijf

Meld je aan voor de wekelijkse Landen in je Lijf nieuwsbrief en ontvang mooie inzichten, handige tips en updates over events.