Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We hebben een mooie nazomer gehad en konden nog even genieten van de warmte van de zon. De energie is nu aan het veranderen. De herfst is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar. De eerste blaadjes zijn aan het vallen en het wordt al vroeger donker. Het is tijd om los te laten en naar binnen te keren. Het is tijd om de regie over je eigen leven te pakken en te kiezen voor wat jij nodig hebt!

Het is goed om in deze periode te voelen wat voor jou belangrijk is. Laat los wat je niet nodig hebt en kies voor datgene wat je goed zal doen. Het is belangrijk en vooral ook echt nodig om voor jezelf te zorgen. In deze nieuwsbrief geef ik je boekentips over kiezen voor jezelf, bied ik je een kijkje achter de schermen bij één van mijn coachings en deel ik mijn persoonlijke verhaal over magie in mijn leven. Wil jij aan het roer staan van jouw leven en kennis maken met Landen in je Lijf? Kijk dan in deze nieuwsbrief naar de gratis webinar die ik ga geven.

Zelf heb ik eind september voor het eerst een verruimingsweekend mogen geven. Een vijfde weekend samen met een mooie groep deelnemers die iedere keer weer een laag dieper tot hun kern kwamen. Welk mechanisme houd in stand dat je de dingen niet doet waarvan je weet dat ze eigenlijk goed voor je zijn? Het thema was ruimte en welke ruimte mag jij innemen. Het weekend was geweldig. Een vraag die bij mij ook regelmatig voorbij komt. Voor mij zit ruimte nemen in kleine dingen. Zo doe ik elke dag minimaal een half uur oefeningen, heb ik mijn zakelijke trainingen meer aangepast naar mijn blauwdruk waar ik in geloof en heb ik dagen in mijn agenda geblokt om zelf weer te reflecteren. Ik wil en ga het niet meer anders doen. Door goed voor mezelf te zorgen en mijn ruimte in te nemen kan ik daarna weer goed voor anderen zorgen. 

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief en tips.