Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Schrijf je in voor het GRATIS Webinar Kiezen voor Jezelf

Wil jij je niet meer laten leiden door anderen, je niet meer plooien en over je grenzen gaan, bij je gevoel komen en vanuit je gevoel leven? Ga aan de slag met krachtige oefeningen die je helpen om inzicht in jezelf te krijgen en te vertrouwen op je eigen gevoel en je eigen kunnen. Krijg tools om te stoppen met jezelf weg te cijferen, je grenzen aan te geven en nee te zeggen zonder schuldgevoel.

Kiezen voor jezelf is niet iets wat ver weg is, of onhaalbaar. Veel mensen zijn je al voorgegaan en het kan. Het is heel concreet. Het gaat erom uit je hoofd te gaan, dingen los te laten en je overgeven aan wat je lichaam je vertelt. Het is heel tastbaar, praktisch en direct toepasbaar.

Om te voelen en te ervaren wat er leeft in jou, wat jij nodig hebt en wat jouw behoeftes zijn mag je uit je hoofd en in je hart zakken. Juist als je kan voelen hoe het met jouw lijf gaat en wat jij nodig hebt kan je goed
zorgen voor jezelf. In dit webinar neem ik je mee in de 4 stappen die ik al meer dan duizenden mensen heb gegeven om weer te zakken in hun lijf. In de coachings en retraites die ik geef zie ik mensen kiezen voor zichzelf en hun eigen verlangens weer voelen.