Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Landen in je Lijf Verbindingsborrel

Op zaterdag 3 februari willen wij graag samenkomen met jou op de Landen in je Lijf Verbindingsborrel.

Tijdens een weekend Landen in je Lijf verbinden we met de groep, leren van elkaar, steunen de ander, inspireren en groeien samen. Wat een fijne energie! Daarom willen we graag een moment creëren om weer even samen te komen. Samenkomen met andere landen deelnemers, verbinden, praten en proosten op het nieuwe jaar.

De borrel vindt plaats op zaterdag 3 februari van 15:00 tot ongeveer 18:00 uur. Wij verzorgen de borrelplank, drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie
Landhuis in de Stad
Park Oog in Al 1
3553 HE Utrecht

Zoals de locatie al verraadt, het is gelegen in een park dus trek vooral makkelijke schoenen aan als je voor óf na de borrel nog even in het park wilt wandelen.

Route vanaf Centraal Utrecht
Het is een kwartier lopen vanaf Utrecht Centraal. Pak je liever de bus, stap dan uit op halte Ravellaan.

Parkeren
Er is geen parkeerterrein, omdat ze midden in een park zitten. Je kan wel makkelijk buiten het park parkeren. Op de Mozartlaan parkeer je gratis vanaf 11:00 uur en in de straten erachter parkeer je de hele dag gratis. Vanaf hier is het nog een paar minuten lopen naar het Landhuis. Ben je slecht ter been? Met een invalidenkaart kun je in de berm naast het Landhuis parkeren, als je zorgt dat het voetgangers pad niet geblokkeerd is.

Graag horen wij via onderstaand formulier of jij erbij bent. Uiteraard is jouw partner ook uitgenodigd. Geef bij jouw aanmelding aan of je met 1 of 2 personen komt.

We kijken uit om je weer te zien!

Namens het Landen team,

Danny, Irene, Louis, Bianca, Mariska, Robin, Tjerry, Jacqueline, Wilco