Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Ieder jaar weer is het dé vraag die je krijgt: wat zijn je goede voornemens? Alsof er een nieuwe wereld ontstaat op 1 januari en we dan weer starten met een nieuwe cyclus. Wij geloven erin dat iedere dag een nieuw moment is en je zelfs ieder uur opnieuw kunt kiezen. We leggen onszelf druk op om met goede voornemens en feit is dat de meeste goede voornemens al sneuvelen voordat het eind van januari is bereikt. Op facebook zag je het eerste weekend al mensen de voornemens aan de kant schuiven. Het niet slagen geeft ons nog meer een gevoel van falen en bevestigt ons in het patroon dat we niet goed genoeg zijn en het toch niet kunnen. 

Je komt in een negatieve spiraal en je voelt je misschien nog wel slechter dan daarvoor. Daarom daag ik je uit om te stoppen met je goede voornemens. Stop er vandaag mee en start met jezelf zijn en leven vanuit je hart. 

Wanneer je uit je hart leeft, kun je voelen wat je verlangen is in ieder moment. Dan krijg je signalen van je lijf door in wat jij in het nu nodig hebt en voel je waar je blij van wordt en energie van krijgt. 
Door je hart te volgen kun je voelen wat jij echt wilt i.p.v. dat je wil dat je leeft naar de verwachtingen van anderen. We moeten dun zijn, jong zijn, strak zijn, succesvol zijn, energiek zijn, uitdagend zijn, rijk zijn en ga zo maar door. Maar van wie moet je dit? Wat moet je van anderen en wat moet je van jezelf? 

Bij Landen in je Lijf geloven we erin dat jij jezelf mag zijn en dat je dus ieder moment van de dag kunt voelen wat jij ten diepste wilt. En het gaat om die keuze te maken. Het is een besluit dat je kunt nemen. Ik wil gezond leven, ik wil afvallen, ik wil bewegen. Het is een besluit en je mag dan je gevoel volgen en het laten winnen van de kritische ik, zorgen of twijfel. Zo stond ik in de vakantie op en moest ik van mijn hoofd werken want ik moet wel succesvol zijn, maar toen ik mijn lijf en hart voelde was ik gewoon moe en had ik het verlangen vrij te zijn. I.p.v. in het moment achter mijn laptop te kruipen ben ik de sauna in gegaan en heb ik lekker hardgelopen. Mijn lijf en mijn hart mochten gevoed worden. 

De dag erna stond ik op en had ik een goed idee om iets te creëren in mijn werk. Mijn hart maakte een sprongetje en werd blij van dit idee. Daarnaast is een van mijn waarden ook creativiteit en kon ik deze voeden door dit nieuwe concept te maken. Ik heb heerlijk 2 uurtjes gewerkt aan mijn creatie. 

Voel je het verschil? Van moeten naar verlangen? Van voor anderen en voor mezelf? Van hoofd naar hart? 

Je hebt geen goede voornemens nodig ik te bereiken wat je wilt, als jij durft te luisteren naar je hart en vertrouwt op dat er dan ontstaat wat er mag ontstaan dan bloeien dingen vanzelf. Dan kom je in een hart flow waarin het leven moeiteloos is en je ieder moment van de dag weer kunt beslissen wat je nodig hebt. Dan is iedere dag een goed voornemen 🙂

Merk je dat jij dichtbij je gevoel wilt komen en wil je hier hulp bij? Neem dan even contact met ons op en wij kijken met je mee hoe jij ook weer in verbinding kunt komen met je hart.