Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We zitten midden in de zomer. Bij de zomer past het vuurelement. Het vuurelement staat voor genieten en enthousiasme. De energie ‘moet’ er in deze periode uit. De organen die hier bijhoren zijn het hart en de dunne darm. Als de energie hier niet goed stroomt, kun je fysieke klachten krijgen als hartkloppingen, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar ook niet fysieke klachten als weinig zelfvertrouwen, moe zijn en onzekere gevoelens. De natuur maakt zich in deze periode klaar voor de nazomer en zorgt dat er genoeg energie is voor de winter. Het is daarom belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen en energiereserves bouwen.

Veel mensen zijn toe aan rust en ontspanning. Ze vertellen me dat ze volledig overprikkeld zijn, echt bij moeten komen en dat ze ondanks dat hun werk leuk is, blij zijn dat ze vakantie hebben. Maar juist in deze periode hebben veel mensen last van vakantiestress en komen ze niet goed tot rust. Hiervoor zorgen is van groot belang. Niet alleen in de aanloop naar de vakantie toe, maar ook tijdens de vakantie omdat dan alle opgebouwde spanning er in één keer uitkomt. In deze nieuwsbrief geef ik tips om meer te kunnen genieten van je vakantie.

Zelf ga ik vanaf komende week op vakantie. Ik kijk daar enorm naar uit. Ik heb zin in even niets doen, leuke dingen doen met de kinderen en bijkomen na een super leuk half jaar. Omdat ik er in geloof dat iedereen zich goed kan voelen, geef ik twee gratis tickets voor een workshop weg. Hoe je daar kans op kunt maken staat verderop in de nieuwsbrief. Ik wens je een super fijne vakantie, stuur gerust een ontspannen vakantiefoto door en vanaf augustus zie ik jullie graag weer terug!

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief