Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Eerder heb je deelgenomen aan een dag of weekend Landen in je Lijf en ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Heb je dingen veranderd die je wilde veranderen? Hoe staat het met je energie op de 4 dimensies van energie: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek? Ervaar je al meer rust en balans?

Verandering heeft vaak tijd nodig en is een proces dat je ‘moet’ onderhouden en bijhouden. Als je wilt veranderen, mag je stilstaan bij jezelf en de tijd daarvoor nemen. Zo heb ik dat zelf ook ervaren. Ik deed elk kwartaal een training om mijn nieuwe gedrag verder te ontwikkelen en beter met situaties te kunnen dealen. Dit heeft mij enorm geholpen in werk en privé. Veel mensen komen na een dag of weekend terug om de verandering te verstevigen, nieuwe inzichten te krijgen, blokkades kwijt te raken of een nieuwe stap te zetten.

Op 14 december geef ik in Goirle een vervolgdag Landen in je Lijf. Deze dag is een vervolg op de introductiedag, waarin je in dezelfde fijne energie en veiligheid nieuwe oefeningen zult krijgen en een verdieping zult krijgen op de veranderingen en het proces dat je in een dag of weekend in gang hebt gezet. Je krijgt altijd nieuwe inzichten. Ben jij klaar voor de volgende stap in het proces naar je innerlijke kern?

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief