Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring
Wil jij je zelfliefde vergroten en daarmee de liefde om je heen verspreiden. Vanuit verbinding en liefde voor jezelf ook anderen nog meer liefhebben? Deze boeken helpen je om de poorten van je hart te openen en jezelf toe te laten. Om echt van jezelf te houden en de ander te zien voor wie hij/zij is en samen te verbinden.
 • De vijf talen van liefde ~ Gary Chapman
  Wist je dat er vijf talen van liefde zijn? En dat wij allemaal onze voorkeurstaal hebben? Als jij je eigen taal van liefde niet weet, kun je lastig liefde ontvangen. En als je de liefdestaal van de ander niet weet, kun je eindeloos geven zonder dat het binnenkomt.
  In dit boek neemt Chapman je mee in de verschillende talen en kom je er achter wat jouw liefdestaal is. Merk je dat je ondanks alle toenadering toch een leeg gevoel houdt? Of geeft je partner aan dat hij/zij echt iets mist terwijl jij het gevoel hebt dat je zoveel geeft? Dat is dit boek dé uitkomst. Want als je elkaars liefdestaal spreekt, kan je elkaars liefdestank eindeloos vullen.
 • De goede moeder ~ Chantal van Doesburg
  In dit mooie boek wordt het verhaal verteld van Frederique. Een vrouw die besmet is geraakt met HIV en niets liever wil dan een goede moeder zijn voor haar zoon. Ze duikt in haar familiesysteem en in de woede die zij bij zich draagt. Alles op het alternatieve circuit probeert ze om maar de rust en liefde in zichzelf te vinden en die liefde aan haar zoontje te kunnen geven. Een waanzinnig inspirerend verhaal wat je eraan herinnert dat je eerst goed voor jezelf mag zorgen voordat je voor een ander kan zorgen.
 • Terugkeer naar liefde ~ Marianne Williamson
  Marianne laat in dit boek zien dat, als je bereid bent om vanuit liefde in plaats van angst naar jezelf en de wereld om je heen te kijken, alles anders wordt. De liefde heeft een enorme kracht en is de remedie tegen alles wat er in het leven op je pad komt. Wat zou liefde doen?
  Angst weerhoud je er van om echt te schitteren, liefde geeft ons ongekende kracht en doet ons stralen. Het boek is gebaseerd op de beroemde boek: een cursus in wonderen. Een dik en lastig leesbaar boek, met een schat aan inhoud. Marianne heeft met haar boek, de cursus in wonderen, voor iedereen toegankelijk gemaakt. Ik heb dit boek ervaren als life changing.
 • De genezende kracht van Ho’oponopono ~ Bodin, Bodin & Graciet
  We hebben al vaker aandacht gehad voor dit mooie Hawaiiaanse ritueel, een ritueel om jezelf te vergeven en van jezelf te houden. Het is een levenskunst om ongewenste herinneringen en programma’s uit te wissen en vrij te kunnen leven. De 4 krachtige zinnen in dit ritueel, brengen je recht in je hart. Het maakt dat je jezelf en de wereld buiten je niet meer wilt veranderen. Een krachtig ritueel wat je op ieder moment van de dag toe kunt passen.

Wil jij praktische tips hoe jij de liefde voor jezelf kunt vergroten? Neem dan contact met ons op.