Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We geven weer een aantal heerlijke boekentips om deze winter te lezen. Warm onder een dekentje op de bank terwijl de je de wind buiten hoort razen. Deze boeken schudden je wakker, laten je een andere blik zien op het leven en hoe jij jouw leven invult. Ze nodigen je uit om het leven te leiden hoe jij het wilt en anders te gaan denken. Wil je geprikkeld, uitgedaagd en ontroerd worden? Lees dan een van deze boeken.

Een nieuw begin van Tony Crabbe

Een boek om de nieuwe werkelijkheid van corona te trotseren. We hadden het al druk maar dat is voor velen niet minder geworden. Alles is digitaal, de inboxen stromen vol en de online zoom en teams calls nemen toe. Tony Crabbe nodigt je uit om juist nu opnieuw te beginnen en op een andere manier te gaan werken. Een absolute aanrader om je werk efficienter en anders te doen waardoor je meer rust ervaart, jouw prive-werk balans zult verbeteren en meer tijd hebt voor andere dingen als gezin, partner of jezelf.

Alles wat ik niet kan zeggen van Emilie Pine
Een mooi en ontroerend verhaal waarin taboes doorbreken worden. Een herkenning voor alle vrouwen en een aanmoediging om jezelf te zijn. Een schitterend boek dat je echt wakker schudt en ontroerd tot in je kern.

Mindful & Miljonair van Steffy Roos Du Maine
Een boek dat laat zien dat zaken en spiritualiteit prima samen gaan. Waar je dacht dat of het een of het ander moest zijn, laat dit boek je zien hoe je business en zakelijkheid kunt combineren.

 

Wil jij praktische tips hoe jij jouw leven kunt leiden? Neem dan contact met ons op.