Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

De herfst is begonnen wat betekent dat we in de periode van het METAAL element zitten. Ondanks dat we hopen op nazomers weer, zijn in de natuur de eerste herfstkleuren en vallende blaadjes al zichtbaar. De dagen worden korter en het wordt buiten kouder. Het is de periode van uit je hoofd gaan en naar binnen keren. Zowel letterlijk als figuurlijk. Het is de periode van opruimen, het creëren van overzicht en loslaten.

Deze periode staat in het thema van terugkeren. Na de vakantie zijn we weer aan het werk gegaan of naar school. Ondanks het voornemen om het vakantiegevoel vast te houden, vervallen we vaak weer in oude patronen. Dit geld ook voor onze persoonlijke ontwikkeling en energie. Daarom ben ik erg blij om te zien dat er steeds meer mensen ook terugkeren naar Landen in je Lijf om opnieuw energie te tanken, te verdiepen of ‘een APK-tje doen’. In deze nieuwsbrief ontvang je daarom ook alle nieuwe data tot en met januari om weer een dag, vervolg of weekend te Landen in je Lijf.

Zelf ben ik net terug van een prachtige eerste week Landen in je Lijf in de Algarve Portugal. De komende weken ga ik kijken hoe we dit programma komend jaar een vervolg kunnen geven!

Om jullie weer te laten Landen in je Lijf, vind je in deze nieuwsbrief een video met een ademhalingsoefening. Waardoor je niet alleen terugkeert naar Landen in je Lijf, maar vooral naar jezelf.

Hartelijke groet,
Danny