Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Allereerst wens ik je een gezond en energievol jaar! Het is een raar jaar geweest, wat veel met ons heeft gedaan. Dat merken velen van ons aan hun energieniveau, datĀ heel laag is of bij een aantal zelfs helemaal op. Maar het is ook een heel leerzaam jaar geweest, hoe moeilijk en confronterendĀ het soms ook was. Het is daarom nu een goed moment voor zelfreflectie en te kijken wat het met jou heeft gedaan. We zijn klaar met minder energie hebben en willen het oude achter ons laten om het nieuwe jaar goed te starten. Hoe gaat het met jou op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau?Ā Wat laat je achter, wat neem je mee?Ā 

Het is ook het moment van goede voornemens. Velen van ons beginnen hier vol goede moed aan, maar slechts een aantal houdt deze goede voornemens ook echt vol. Blue Monday, dit jaar op 18 januari, is mede door het niet volhouden van goede voornemers de meest deprimerende dag van het jaar. De tijdgeest vraagt om echte verandering en we mogen de beweging maken om dingen die we willen nu echt onderdeel van ons dagelijkse bestaan te maken. In deze nieuwsbrief geef ik je tips om dit kunt doen, hoe we dingen wel vol kunnenĀ houden en hoe we van Blue Monday een Happy Monday kunnenĀ maken :-).

Na een paar weken vrij, zijn wij het nieuwe jaar begonnen. Ik ben super trots dat Landen in je Lijfje is gestart.Ā Het is bijzonder dat we nu ook ouders en kinderen kunnenĀ helpen bij vragen en thema’s en ik ben super trots dat Irene dat gaat doen. Ikzelf heb besloten om een energieplan te maken en meer te gaan sporten, te wandelen en buiten te zijn en dingen te doen die ik heel graag wil. Om dingen ook echt te doen i.p.v. even uitstellen. Ook zijn we bezig met erg leuke nieuwe online plannen. De weekenden aan het einde jaar waren heel fijn en het was heel fijn dat we deze, binnen de maatregelen, mochten geven. Ik hoop dat we dat snel weer kunnen opstarten. En natuurlijk hebben we weer mooie workshops gepland staan. Veel leesplezier!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.