Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hoe kijk jij terug op 2019? Wat zijn je hoogtepunten en wat zou je liever achter je laten? Veel mensen willen meer balans, meer sporten, minder tijd op de mobiel en tijd met gezin en partner. De eerste weken van het jaar proberen veel deze balans te vinden, maar de meesten houden het niet vol en halen zelfs de maand februari niet eens. Herkenbaar?

Wil dit zeggen dat goede voornemens bij voorbaat onhaalbaar zijn? Nee. Maar meestal doen we niet wat we echt voelen, doordat er een patroon of diepere belemmering tussen zit. Of we zetten de stappen niet en verdwijnen in de dagelijkse praktijk op het werk en privé. Doordat het vaak dieper zit, is het lastiger om er doorheen te breken. Neem de tijd voor de verandering. Het helpt om de tijd te nemen en een stappenplan te maken om zo naar je doel toe te werken, zo blijft het overzichtelijk. Daarnaast heb je minimaal 3 maanden nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren. In deze nieuwsbrief geef ik tips om je goede voornemens vol te houden.

Zelf ben ik vrij geweest tijdens kerst en oud en nieuw. Ik heb leuke dagen met de kinderen gehad en ben een weekend weg geweest. Vorige week ben ik weer gestart met een prachtig vervolg weekend Landen in je Lijf in de Ardennen met als thema loslaten. En wat is er veel gebeurd! Ook heb ik vorige week een lezing over balans mogen geven aan een mooi bedrijf voor zestig personen. Je merkt dat iedereen meer rust wil en een andere privé-werk balans. Dat geldt ook voor mij. Daarom heb ik mijn agenda nu ingericht hoe ik het echt wil. Een vast moment van thuiswerken in de week en meer tijd voor de kinderen. Wat doe jij de komende weken om meer balans te hebben?

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief