Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Eindelijk, het voorjaar staat weer voor de deur! Als je om je heen kijkt, zal je zien dat de wereld aan het veranderen is. De bomen krijgen weer nieuwe bladeren, de schapen in de wei hebben lammetjes gekregen en de zon zal weer vaker tevoorschijn komen. De natuur begint weer met een frisse start. Het ideale moment dus, om voor onszelf ook een frisse, nieuwe start te maken.

Ga lekker naar buiten!

Nu de koude winterdagen voorbij zijn, kunnen we weer lekker naar buiten gaan om een frisse neus te halen. De zon is de belangrijkste bron om ons lichaam te voorzien van vitamine D, wat ontzettend veel voordelen heeft. Vitamine D zorgt voor sterkere botten en tanden, speelt een belangrijke rol bij een goede spierfunctie en is ontzettend belangrijk voor een goede werking van ons immuunsysteem. Dus trek je schoenen aan, en maak een heerlijke wandeling in het lentezonnetje.

 

Neem afscheid van oude patronen

Het voorjaar is ook een mooi moment om jezelf eens af te vragen: doe ik nog wel waar ik gelukkig van word? Het kan zijn dat we uit gewoonte dingen doen waar we helemaal geen energie van krijgen en dus niet gelukkig van worden. Schrijf voor jezelf eens op waar je écht gelukkig van wordt, en kijk of de dingen die je nu doet daar wel bij passen. Dit is het moment om afscheid te nemen van oude patronen en hetgeen te doen wat jou het gelukkigst maakt.

 

Visualeer je doelen

Heb je voor ogen waar jij echt gelukkig van wordt? Schrijf nieuwe doelen op wat jij graag wilt bereiken om jezelf gelukkiger te voelen. Sluit vervolgens je ogen om te visualiseren hoe jouw leven eruit gaat zien, als jij je doelen hebt behaald. Waar ben je, met wie ben je, hoe voel je je? Door te visualiseren wordt het eindresultaat tastbaarder, waardoor je meer gemotiveerd zal raken om jouw doelen te bereiken.

 

Een frisse voorjaarsschoonmaak

Een schoon, opgeruimd huis zorgt voor een rustiger hoofd. Fris daarom je huis eens lekker op. Oude spullen die je niet meer gebruikt kun je bijvoorbeeld naar de kringloop brengen, zet lekker de ramen open en doe een grote voorjaarsschoonmaak.

 

Sta open voor grote veranderingen

Merk jij dat je toe bent aan een échte verandering in je leven? Wil je meer rust en ontspanning in je hoofd, meer balans in je leven en antwoorden op vragen die al een tijdje in je hoofd ronddwalen? Dan is een retraite weekend iets voor jou. Tijdens dit weekend kun je volledig tot jezelf komen en gaan we dieper in op de vier dimensies van energie en hoe die voor jou werken in het dagelijks leven. Je zult bewuster worden van hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties en jouw lichaam. Ben jij er klaar voor? Meld je aan voor een retraite weekend bij Landen in je Lijf.