Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

De feestdagen komen er aan! Een tijd van gezelligheid, samen zijn en genieten. De maand december wordt gezien als de leukste tijd van het jaar. Maar is dit ook echt zo? Ondanks de leuke vooruitzichten levert het vaak ook extra stress en verplichtingen op. Opeens zit we midden in de hectiek en lijkt het of we geen grip hebben op onze agenda. Met als gevolg dat we geleefd worden en we vermoeid het nieuwe jaar ingaan.

Kan dit anders? Jazeker! Het is belangrijk om in deze periode rust te nemen en op te laden voor het nieuwe jaar. Voor je het weet zit je weer tot je oren in het werk. Bovendien zijn veel mensen al weken bezig met de kerst. Veel mensen zijn al weken moe en hebben behoefte aan rust en tijd voor zichzelf en met anderen. Neem je die ook echt of ga je weer door? Een of twee dagen is vaak niet genoeg om weer fris te starten. Wil je al weken tijd voor jezelf en met een goed boek op de bank, tijd met anderen of echt bijslapen? Het gaat over je gevoel belonen en dingen waar je al eerder aan hebt gedacht. Deze plannen in plaats van doorgaan, zullen je een enorme energie boost geven. Ik geloof erin dat als je dat kunt voelen, je kunt bepalen wat je nodig hebt. In deze nieuwsbrief geef ik je tips om ontspannen de feestdagen in te gaan.

Zelf heb ik volle en leuke weken gehad. Zo heb ik veel training gegeven over Vitaliteit en Energie in je werk aan Young Executives, groepen managers en directeuren in België waarin anders omgaan met werkdruk en privé-werkbalans centraal staat. Ook ben ik geinterviewd in een mooi gesprek over betekenis geven aan je leven en hebben we een mooi weekend Landen in je Lijf gehad in november in Goirle. Wat een stappen heeft iedereen daar gezet! Ikzelf werk nog een week en ben dan tussen kerst en oud en nieuw vrij en ik heb zin in rust, thuis zijn en leuke dingen doen. Wat heb jij nodig de komende weken?

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief