Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Hoe gaat het met je? Heb je, net als ik, het gevoel dat de energie aan het veranderen is? Er is meer ruimte gekomen in onze bewegingsvrijheid en persoonlijke contacten en dat vertaalt zich door in onze energie. Het voelt alsof er meer lucht en licht is, en dat stralen we uit met elkaar. Ik hoor van veel mensen dat ze het gevoel hebben dat er een zware last van hun schouders valt, die er bewust of onbewust al maanden zat. We willen en kunnen weer naar buiten. Naar het terras, samen lachen en genieten. We kunnen bijna alles weer doen wat we deden.

Maar willen we dat ook? Alles doen wat we deden? Terug naar hoe het was? Wat ik aan mezelf merk en ook heel veel om me heen hoor, is dat we dingen anders willen gaan doen. Bewuster. De afgelopen periode heeft ons heel duidelijk in laten zien wat we niet willen en dat we niet overal controle op hebben. En dat geeft ruimte om te bedenken wat we wel willen. Waar krijg je energie van? En nog belangrijker: doe jij de dingen waar je energie van krijgt? In deze nieuwsbrief kun je je energieniveau testen.

Ikzelf ben ook volop bezig met verandering. Naast Landen zakelijk en coachings is de derde unit, de weekenden, ook weer open. Zo fijn om weer weekenden te mogen geven en met een groep mensen mooie oefeningen te doen en de verandering in zichzelf teweeg te brengen. Het blijft mij raken als ik zie wat voor transformatie mensen doormaken in nog geen 48 uur. Ikzelf heb ook trainingen gevolgd en coachings gedaan. Die inzichten hebben voor veel verandering gezorgd. Ik heb trainingen aangepast, doe dingen op een manier die veel meer energie geeft en heb dingen veranderd in de organisatie. Hierover lees je meer in deze nieuwsbrief. Zet jij je vuur aan? Straal, leef, geniet en verander. Ik gun het je!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.