Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

De herfst is duidelijk begonnen. Het is zichtbaar in de natuur, waar de bladeren aan het verkleuren zijn, de dagen korter en donkerder worden én het weer is omgeslagen. Maar we merken het ook aan onszelf. Veel mensen zijn toe aan rust en warmte. Deze periode gaat dan ook om loslaten en naar binnen gaan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Bomen laten hun bladeren los om energie te besparen en de winter te kunnen overleven. Daar kunnen wij wat van leren. Vaak blijven we dingen doen die ons energie kosten in plaats van dat we zorgen dat we energie vasthouden om de dingen te kunnen doen die we willen doen. De herfst is dan ook een goed moment om na te denken wat je energie kost en dit los te laten. Heb je last van stress? Waar lig je ‘s nachts wakker van? Voel je je onzeker over iets? Hoe zou je leven eruit zien als je dit los zou laten? In deze nieuwsbrief geef ik je wat tips hiervoor.

In de workshops van Landen in je Lijf besteden we hier ook aandacht aan. Zo hebben we in september een prachtig weekend over loslaten gehad en zijn we net terug van het derde weekend in het programma met het thema gelukkig zijn én loslaten wat jou belemmert om de stappen te zetten die je wilt zetten. Het is zo mooi om te zien hoe goed iedereen zich voelt na een weekend en de stappen die iedereen zet. Daarnaast heb ik tijdens de Nationale Vitaliteitsweek een workshop gegeven over nachtrust en slaap in de zorg, en heb ik elke dag de training Vitaliteit en Energie gegeven aan verschillende bedrijven in de zorg, techniek en corporate. Dat gaf super veel energie! Ik heb dingen los kunnen laten door niet altijd ‘aan te hoeven staan’ en tussen én tijdens trainingen ook mijn rust te pakken. Voor de workshop Vitaliteit en Energie van 12 november zijn nog enkele plekken vrij. Ben je erbij? Veel plezier met het lezen van de tips!

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief