Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hoe gaat het met je? We zitten in een uitzonderlijke periode. Ik hoop dat je in goede gezondheid bent en niet geraakt bent door het virus. We zitten thuis, werken in een cruciaal beroep, werken thuis en het virus heeft veel invloed op onze levens. In deze onwerkelijke periode, waarin veel mensen thuis werken en het persoonlijk contact minimaal is, is het belangrijk om positief te blijven en de verbinding met elkaar, maar ook met jezelf, te houden. Uit onderzoek is gebleken dat hoe meer verbinding je hebt in je leven, hoe gelukkiger je je voelt. Hoe je dit kunt doen, staat verderop in de nieuwsbrief.

Hoe ongrijpbaar deze periode ook is, de natuur staat niet stil. Gisteren was het de astronomische start van de lente. De lente staat in het teken van het houtelement, wat er voor zorgt dat alles in beweging komt. Dat zie je terug in de natuur, maar je kunt het ook merken aan jezelf. De lever en de galblaas zijn de organen die hierbij horen. Als de houtenergie niet goed stroomt, kan zich dit uiten in boosheid, frustratie en zelfs depressie. Terwijl we ons nu juist moeten laten leiden door kracht en liefde. Het is dus belangrijk om de houtenergie goed te laten stromen. Hoe je dit kunt doen staat verderop in de nieuwsbrief.

Zelf blijf ik zoveel mogelijk binnen en probeer in een normaal ritme te blijven. Ik werk thuis en zit samen met mijn gezin dat online aan het leren is. Coachings vinden op afstand via facetime en skype plaats. Ik ben blij dat we op deze manier samen toch een heel eind komen. De agenda is vrij leeg en ik hoop dat ik deze tijd kan gebruiken om nieuwe initiatieven te bedenken. En als jullie ideeën hebben, hoor ik die heel graag van jullie! Verder blijf ik zoveel mogelijk binnen, maar blijf ik elke dag in beweging. Zo sport ik veel en ga ik elke dag naar buiten om te wandelen. Ook neem ik social distancing heel serieus en heb ik telefonisch of online contact met familie en vrienden. Op die manier in verbinding blijven geeft veel energie.

Pas goed op jezelf en laten we lief zijn voor degenen die het op dit moment heel hard nodig hebben!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief