Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Voor de meeste mensen is de vakantie afgelopen en de dagelijkse routine weer begonnen. We zitten duidelijk in een overgangsperiode en iedereen moet wennen aan de temperatuurwisselingen en energie. Dit is de periode van het aarde element en overgang naar de herfst. Veel mensen geven aan moeite te hebben met het opstarten en dat ze hun vakantiegevoel alweer kwijt zijn en minder energie hebben. Hoe stroomt jouw energie op dit moment?

Het is belangrijk dat je goed bij jezelf nagaat wat er niet naar je zin is. Zo sprak ik iemand die niet op gang kwam en overprikkeld was. Als hooggevoelige twijfelde ze of ze de baan nog wel leuk vond. Totdat ze een moment rust nam en weer het overzicht kreeg. Inmiddels heeft ze haar energieplan aangepast en zijn werkdagen anders ingedeeld en reist ze niet meer op een file gevoelige route wat haar meer energie geeft. Ik geloof erin dat je in de meeste gevallen iets kunt veranderen. Hoe? Door je bewust te zijn, rust en afstand te nemen en te voelen wat je wilt. In de workshops staat je goed voelen en daar mogelijk verandering in aanbrengen centraal.

Zelf heb ik in een fijne vakantie gehad. Ik ben in Frankrijk op een mooie plek geweest en heb genoten van het warme weer, de zonne-energie, gezelligheid en mooie energie in de natuur en bergen. Ook ben ik in Parijs geweest en een paar dagen in Nederland. We zijn met Landen goed gestart met een weekend op een nieuwe plek in Zeeland. Met het mooie weer, de nieuwe plek en fijne reacties van mensen was dat een mooie start. Verder heb ik veel zin in de komende periode waarin de Nationale Vitaliteitsweek in september eraan komt en er weer nieuwe workshops Landen in je Lijf aankomen. Ik hoop je snel weer te zien!

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief