Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Hoe gaat het met je? Alles lijkt opeens in beweging. De natuur is in beweging, maar ook komt er weer wat beweging in onze vrijheden. Alsof alles weer begint te stromen. Alsof de zon weer opkomt. Energie, in het Chinees Chi of in het Japans Ki, is ook in beweging en stroomt de hele dag door ons lichaam. Hoe stroomt jouw energie? Plof je aan het einde van de dag uitgeteld op de bank, of heb je zoveel energie dat je met gemak nog een avond kunt doen wat je graag wilt doen? 

Hoe je energie stroomt, zorgt ervoor dat we bepaalde beslissingen nemen, ergens aan denken, ons goed voelen en een emotie kunnen tonen. Door blokkades in je lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel, en/of spiritueel niveau kan je energie niet goed stromen, wat kan resulteren in zowel lichamelijke als psychische klachten. Zoals nek-en rugpijn, slapeloosheid, neerslachtigheid en een futloos gevoel. Hoe dit komt en hoe je dit kunt veranderen, leg ik je in deze nieuwsbrief uit.

Ik voel bij mezelf ook deze verandering van energie. De energie stroomt weer! Ik ga van binnen naar buiten, van stilstaan naar bewegen en van stilte naar ervaringen opdoen. Kleine trainingen mogen weer en ook online doe ik veel nieuwe dingen. De periode van bezinnen in jezelf, werpt nu zijn vruchten af door dit om te zetten in nieuwe plannen en ideeën. Hiermee wordt mijn creativiteit en vuur weer aangewakkerd, wat weer bijdraagt aan mijn energie. Als jij de dingen doet waar jouw vuur van aangaat, zul je ook meer energie ervaren en gaat de energie weer stromen. Wat kun jij vandaag al doen om jouw vuur meer aan te wakkeren? 

Blijf gezond en stay safe!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.