Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hi,

We hebben net de winterse weken achter de rug en we zitten duidelijk in een overgangsfase. Veel mensen snakken naar de lente en hebben behoefte aan de zonne-energie. De natuur is volop in ontwikkeling. Krokussen en narcissen laten zich voorzichtig zien, er zitten knoppen op de bomen en zijn klaar om te groeien. Hoe is dat bij jou? Ben jij klaar voor (weer) een stap in je ontwikkeling en om te groeien?

Een weekend Landen in je Lijf kan je een dergelijke stap geven. Voor de weekenden in juni heb ik een mooie vroegboek kortingsaanbieding. Zie onder voor meer informatie.

Na het succes van de weekendworkshops, deel ik jullie met trots dat ik samen met Puurenkuur een vervolgweekend workshop aanbied in Landgoed de Wilmersberg. Het prachtige landgoed in Twente heeft een luxe wellness center en sportfaciliteiten. Lees hieronder meer. Ook gaan we weer een week Portugal organiseren, in de volgende nieuwsbrief zal ik deze datum met jullie delen.

Ik zelf ben na een intense periode een paar dagen vrij geweest en heb ik genoten van sauna en leuke dingen doen met mijn kinderen. Ik ben weer volop aan het sporten en buiten zijn, iets waar ik enorm veel energie van krijg. Wat ga jij de komende week doen om meer energie te krijgen?

Warme groet,

Danny