Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We zitten midden in de zomer en de vakantieperiode. Veel mensen vieren dit jaar hun vakantie in of dichtbij Nederland of zelfs in en om het huis. Tijdens de coachings en workshops afgelopen weken kwam duidelijk naar voren dat mensen heel erg toe zijn aan rust, ruimte en even niks.

De Corona periode heeft er -soms ongemerkt- behoorlijk ingehakt. Klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, zelfs angstige gevoelens of frustratie hoor ik vaak terug. Het is een bijzondere fase waarin super veel is gebeurd. Als je met mensen praat, is het volledig anders dan andere jaren. Ook de vakantieperiode zal anders zijn dan anders. Het is belangrijk om hier bewust bij stil te staan, rust te nemen en dingen te ordenen. Gebruik deze zomer om energie te tanken, op te laden en rust en ruimte te creƫren. In deze nieuwsbrief geef ik je tips hiervoor.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik bezig met het afronden van het werk. We hebben de laatste weken mooie online workshops gegeven waarin we in de energie kwamen die we ook in de weekenden ervaren. Ook heb ik een masterclass mogen geven aan een groep van 700 mensen. Dat was zo gaaf en een mega stap om te doen! Einde van de maand ga ik drie weken heerlijk genieten van mijn gezin en van de rust. We gaan naar het buitenland en genieten van de zon en rust. Even niets en daarna weer volop aan de bak met mooie weekenden en doen wat ik het liefste doe, mensen helpen met hun energie. Ik hoop dat jij ook nieuwe energie wilt en de stappen waar je allang naar verlangt, zet. Waar je ook bent, geniet van de zomer!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief