Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Hoe gaat het met je in deze gekke onzekere tijd? De situatie verandert met de dag en ik besef me, nu ik dit schrijf, dat de wereld er alweer heel anders uit kan zien als jij dit leest. Het lijkt alsof we de controle verliezen op ons leven, waardoor het gevoel van uitzichtloosheid begint te overheersen. We hebben geen perspectief en dat doet veel met ons. Voor velen is het stress niveau hoog en zijn de reserves op. Toch is het belangrijk dat je vertrouwen houdt en de liefde blijft voelen.
 
Maar hoe doe je dat, vertrouwen houden en de liefde voelen in een tijd zoals deze? In een tijd waarin maar één ding zeker is: dat niks zeker is. In een tijd waarin je moet dealen met dingen, waar je geen invloed en grip op hebt. Een positieve mindset helpt je daarbij. Vind je dit lastig? Dan ik heb goed nieuws: een positieve mindset kan ook jij ontwikkelen. Zoek de liefde en verbinding met anderen en jezelf. En blijf de ruimte zien binnen alle beperkingen. In deze nieuwsbrief geef je tips voor een positieve mindset, die je meteen kunt toepassen.
 
Ook ik heb even moeten slikken toen er een volledige lockdown kwam en deze nu weer is verlengd. Alle mooie weekenden mochten niet door gaan, weekenden moesten worden verplaatst en onze dag met het team mag niet doorgaan. Wat doet het zeer om niet te mogen doen wat je het liefste doet. Ik moest na dit nieuws zelf ook echt even de stilte opzoeken om te voelen wat dit met mij deed. Je reflex is meteen in actie te komen, maar juist eerst stilstaan bij hoe ik me voelde gaf veel ruimte. Daarna begon de energie weer te stromen en bedachten wij een mooi Webinar en online trainingen. Zo kunnen wij online, in dezelfde mooie energie en verbinding, mensen helpen met nieuwe stappen in hun proces. Want juist in deze tijd gun ik het mensen zo om dichtbij zichzelf te blijven en je niet te laten afleiden door alles wat er om je heen gebeurt. Omdat wij dit iedereen gunnen en wij de liefde willen delen, geef ik met Valentijn, een mooi cadeautje weg. 
 
Blijf gezond en stay safe!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.