Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hoe gaat het met je? Op het moment dat ik dit schrijf gebeurt er weer heel veel om ons heen. Wat doet dit met jou? Zit je lekker in je vel, of heb je last van alle veranderingen? Van de vallende blaadjes en de kortere dagen. De klok die een uur terug is gegaan. Of de nieuwe maatregelen, waarin we weer minder mogen en kunnen. Ik hoor van veel mensen dat ze van deze veranderingen somber en onzeker worden. Herken je dit?

We hebben helaas geen invloed op de dingen die om ons heen gebeuren. We hebben wel invloed op hoe we daar mee omgaan. Het is daarom belangrijk deze periode vaker naar binnen te keren en te luisteren naar jezelf. Hoe voel je je? Wat zijn je gedachtes? En kun je de gedachtes die je hebt loslaten als de vallende blaadjes aan een boom? Deze nieuwsbrief gaat over loslaten. Ik geef je tips tegen een herfstdip, en tips om je immuunsysteem een boost te geven. Ook geef ik boekentips om heerlijk mee weg te kruipen op de bank. Verder heb ik een blog geschreven over lief zijn voor jezelf, deel ik een workshop over loslaten én kan je een energiescan doen!

Ikzelf heb een fijne periode gehad. Ik heb voortgezet wat ik je eerder schreef. Zo heb ik de blauwdruk van meerdere trainingen verder aangepast en hebben we een prachtig weekend gehad in Frandeux en zakelijk zeer mooie groepscoachings gegeven. Vaak ervaar ik daar druk om het goed te doen of een goed product te moeten afleveren. Door dit los te laten, zie je wat er ontstaat en dan ontstaat er vaak magie en super mooie gesprekken. In een van de blogs kan je daar meer over lezen. Mezelf niet meer inhouden, het doen hoe ik het wil en op basis van wat ik voel en wat er dan gebeurt, is zo fijn. Controle loslaten is niet makkelijk maar je kan er wel komen. Door elke dag met jezelf te verbinden, kan je vanuit vertrouwen dingen doen. Doe elke dag je oefeningen, zorg dat je je niet laat afleiden door alles wat er om je heen gebeurt en zorg dat je hoofd leeg is.

Lees hier de gehele nieuwsbrief.

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief en tips.