Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Energie, in het Chinees Chi of in het Japans Ki, betekent levenskracht. Energie stroomt de hele dag door ons lichaam. Dit zorgt ervoor dat we bepaalde beslissingen nemen, ergens aan denken, ons goed voelen en een emotie kunnen tonen.

Het is belangrijk dat je voldoende energie hebt gedurende de dag. Door je energie goed te verdelen en tijdig op te laden, zorg je voor het juiste energieniveau. Veel mensen geven aan dat ze moe of aan vakantie toe zijn, maar ik hoor met name mensen die strugglen met dingen op het werk en thuis. Ik geloof er in dat er altijd een manier is om dit aan te passen. Op het moment dat je moe en futloos bent en dus weinig energie hebt, ben je eigenlijk al te laat met het opladen van je energie. En als je langere tijd met klachten blijft lopen en niet voldoende oplaadt, loop je het risico op uitputting, slecht slapen en fysieke klachten. In sommige coachings geven mensen hun energiecijfer een 4 of 5. In deze nieuwsbrief geef ik je tips, om energie op te laden en vast te houden. Het is belangrijk rust toe te voegen in je leven. Rust om even overzicht te pakken, rust om dingen te bespreken en rust in de zin van tijd voor jezelf.

Zelf heb ik weer een mooi weekend Landen in je Lijf in mei gehad. Ik ben super trots dat er weer veel stappen zijn gezet in persoonlijke ontwikkeling en het doorbreken van patronen. Verder heb ik genoten van mooie coachings, afspraken met leuke mensen, de dagworkshop in Rotterdam en ben ik me de laatste weken meer bewust van wat mij energie geeft en energie kost. Zo heb ik met vrienden afgesproken en ben ik naar het strand en sauna geweest. Ik geloof er in dat je dingen moet plannen, daarom heb ik mijn planning aangepast door minder afspraken te maken en heb ik meer ruimte voor mezelf gecreëerd door o.a. thuis te werken.

Hartelijke groet,
Danny