Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Het is een intens jaar geworden, waarin we nu in de tweede periode zitten en we weer moeten dealen met veranderingen en maatregelen. Waar we in de eerste periode de schouders eronder zetten, het gingen regelenĀ en alles ‘nieuw’ was, ervaren veel mensen deze periode anders. Juist in deze periode komen onze survivalmechanismes boven drijven. We stappen in oude thema’s, doen dingen op de automatische piloot en doen minder wat we van plan waren om onze energie te bewaken en stappen te zetten. En nu staat de energie in deze periodeĀ ook nog eens extra onder druk doordat we naar het einde van het jaar toewerken.

Het is lastig om om te gaan met alle veranderingen en bij jezelf te blijven. We voelen de behoefte om te bepalen of te controleren, zodat we ons niet zo voelen zoals we ons voelen. Hoe is dit voor jou? Is het weer terugschakelen en een lange adem hebben? Of lukt het je mee te gaan met de flow? Als jij je over kunt geven aan wat er is en bij jezelf kunt blijven, dan ben je niet afhankelijk van je omgeving om je goed te voelen.

Ook voor mij was het lastig omĀ te dealen met alle veranderingen. En de controle los te laten.Ā Maar al snel kon ik schakelen en mij overgeven aan de stroom. Als ik iets leer in deze periode dan is het wel loslaten en ‘go with the flow’. Gelukkig konden we ‘open’ blijven en de dagen en weekenden blijven geven en hebben we prachtige weekenden gehad.Ā Het was zo fijn om weer mensen te zien,Ā training te mogen geven en mensen te zien opladen!

In deze nieuwsbrief geef ik je tips om de controle los te laten, krijg je een ademhalingsoefening, geef ik boekentips en tips voor thuiswerken.

Blijf gezond! Zorg voor jezelf en elkaar.

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.