Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hoe gaat het met je? Bruis je van de energie of ben je toe aan even een break? Van veel mensen hoor ik dat ze toe zijn aan rust en vakantie. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden en nog steeds is de situatie elke dag weer anders. Dat betekent dat we continue moeten meeveren en ons aan moeten passen. En dat kost energie. Veel energie. Het is dan ook belangrijk om steeds energie bij te tanken, maar helaas lukt dat velen op het moment niet, waardoor de batterij steeds leger en leger wordt. Met uiteindelijk lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg, zoals nek-en rugpijn, slecht slapen, futloos gevoel en negatieve gedachtes.

Op vakantie gaan is een middel om weer even tijd vrij te maken voor jezelf en de batterij op te laden. Maar belangrijker is het om niet te wachten op het moment dat je op vakantie kunt. Zeker nu niet, nu alles zo onzeker is. Belangrijker is het om op reis te gaan naar jezelf. Waarom vertel ik je in deze nieuwsbrief.

Zelf ben ik aan het verstillen in een tijd waar zoveel gebeurde. En tegelijk had ik het gevoel dat ik plannen wilde maken en nieuwe dingen bedenken in de nieuwe situatie. Zo heb ik een combinatie gevonden van thuis zijn met mijn kinderen, veel lezen, goed voor mezelf zorgen en nieuwe trainingen maken. Zo heb ik online workshops ‘oude patronen’ gegeven aan een mooie groep en zakelijk online de training energie in je werk gegeven. Nieuwe dingen combineren met rust en thuis. Komend weekend gaan we eindelijk weer een weekend Landen in je Lijf geven! Wat fijn om eindelijk weer te doen wat ik het liefste doe, mensen helpen met hun energie! Ik kijk er enorm naar uit om met anderen weer een stukje op reis te mogen. Ga jij mee op reis?

Liefs,
Danny