Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We zitten midden in een overgangsfase van de winter naar de lente. Het is langer licht en de eerste voorjaarsbloemen zijn te zien. Ondanks het wisselvallige weer heeft de zon al een paar keer krachtig geschenen. Veel mensen zijn toe aan de lente en willen nieuwe dingen doen en naar buiten gaan. In deze tijd komen gedachtes op als “ik heb zin om dingen te doen of anders doen” of “ik wil mijn plannen uitvoeren”.

Vaak weten we wat we willen, maar we doen het niet. De lente is de tijd voor een nieuwe start. Het is de periode om de plannen die we hebben gemaakt uit te gaan voeren. Wat wil jij de komende maanden? Wil je naar de sauna? Je huis opruimen? Of vaker met een goed boek alleen op de bank zitten? Als je niet direct een goede oplossing hebt, probeer er dan op een andere manier naar te kijken er ontstaat vaak vanzelf een oplossing. Blok hiervoor tijd in je agenda of vraag hulp. Het zal je rust en energie geven.

Zelf heb ik lekkere weken gehad. In januari hebben we een mooi vervolgweekend Landen gehad en heb ik op prachtige plekken training gegeven. Ik ben een week vrij geweest en heb genoten van uit eten gaan, in de zon een boek lezen en een dagje Efteling. Verder ben ik mijn huis aan het opruimen en verbouwen en ik sta deze week op een congres in de Jaarbeurs waar ik enorm trots op ben en naar uitkijk!

Hartelijke groet,
Danny