Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring
  • Voel! Als je de doelen die je je voorneemt voor je ziet, wat voel je dan? Als je laagje voor laagje gaat kijken, waar gaat het dan echt om? Zoek de stilte op, mediteer, wandel in stilte in de natuur en voel wat er onder jouw doelen ligt verscholen.
  • Neem afscheid. Door echt afscheid te nemen van oud gedrag, oude situaties of personen, dit te bedanken (het was er immers niet voor niets) en het erna los te laten, heeft het de aandacht gekregen die het verdient en geef je alles in jouw toestemming om door te gaan. Je kunt er ook een ritueel van maken of een kaarsje voor branden wat je vervolgens uitblaast.
  • Visualiseer. Als je afscheid hebt genomen en gevoeld hebt wat jouw kerndoel is neem dan de tijd om te visualiseren. Sluit je ogen en zie als een film voor je hoe je leven eruit gaat zien als je dit gaat doen. Hoe loop je, wat zeg je, hoe kijk je, wat doet de omgeving, zie dit tot in detail. En doe dit het liefst iedere dag even. Door te visualiseren wat het je gaat brengen, wordt het eindresultaat tastbaarder en ben je meer gemotiveerd.
  • Stap in het nieuwe. Ga letterlijk staan en voel het oude wat je achter je wil laten achter je en voel het nieuwe waar je naartoe wilt je roepen. Maak dan, als jij voelt dat je er echt klaar voor bent, een stap naar voren waarbij je je voorstelt dat het oude los wordt gelaten en je in het nieuwe stap. Daar ga je!